IBAN atarak finansal destek istemek suç mu, cinsellik dolandırıcılık sayılır mı?

Kızlar benim çok önemli bir borcum vardı, çok bir miktar değil ama acildi. Arkadaşımın tavsiyesiyle bir uygulama indirdim adı C2 öyle bir şeydi. Bir hafta oluyor, orada bir hikaye paylaştık, random bir fotoğraf vardı, ben yoktum yani. Hikayenin üstüne "finansal destek olmak isteyen var mı" yazmamı istedi arkadaşım. Ben daha önce hiç böyle bir şey yapmadım öncelikle onu da söyleyeyim bilgisizim. Sonra paylaştık ve bir kişi hikayeme yanıt verip "IBAN atar mısın" dedi, bunu diyen kişi anonim. Ben de IBAN attım ve ad soyad yazdım, hiçbir şekilde ona fotoğraf atmadım, bir şey atmadım. Sonra bana dedi ki "Bu yaptığın IBAN dolandırıcılığı, seni şikayet edeceğim, tutuklan" diye yazdı. Ben daha önce dediğim gibi böyle bir şey yaşamadım ve açıkçası bir hafta oldu ben hâlâ gerginim. Bu bir suç mudur, o da bana para atmadı, bunu da belirteyim.

IBAN atarak finansal destek istemek suç mu, cinsellik dolandırıcılık sayılır mı?