ben telefonda kobuşup ders veriyorum ve paparaya para attırtıyorum. Doğal olarak başka insanlardan sürekli para geliyor. Bu suç mu? siber suç gibi şeylere mi giriyor sürekli papara veya normal banka kartına başkalarından para gelmesi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25Nasıl yani anlayamadım
Biri dolandırıyor dşyr şikayet yeşille ise o zaman açıklama edersin konuşma örneklerine telefonda sakla ders verip lara aldıgın icin
asıl onların kanıtı olması gerekiyor kadının ne sucu var
Meslea hakkı diye biri herkese dolandırıyor paraları Aytekin fil adlı kişiye yatırıyorum 20-30 kişiye dolandırdı bu adam
Simdi Aytekin e polise şikayet ediyorlar polis ona diyecek bu kadar para kimseden farklı kişiden nasıl niye geldi diye soracak
Onun gbii
Simdi diyecek bu kadar kişi sana para yollamış ne icin yolladı gibisinden
Umarım anlayabildik
Nasıl alıyorlar ve nasıl yüksek miktar örneğin
Örneğin 5 bin lira haftada hesabına girip çıkıyorsa
Beşbin lira bile mi dert birde bu paparadan yapıyorum normal banka değil
Papara en güvenlisi şu an
Yani en düşük sorgulanma ihtimali olunan yer iyi o zaman teşekkür ederim çok❤️
Nasıl incelenir eve belge falan gelmez değilmi aldıklarım zaten 100tl vs öyle tomar para değil ders parası yani
Ailem öğrensin istemem git ders çalış başkalarına çalıştıracağına vs istemiyorum kızarlar millete niye anlatıcam ayağına konuşuyorsun diye
Sen niye korkuyon bukadar 😂 merak etme hicbirsey olmaz
Bilmiyorum çıkmasın ortaya gitsinler kumarda binlerce parayı sorgulasınlar :(
😂😂😂 korkma bir şey olmaz. Yüklü miktarlarda para aktarımı olan hesaplar incelenir
Mesela ne kadar yüklü😄
Tek çekim 100 bin olacak 😅
Ohaa yok öyle değil ahahahah iyi bari teşekkür ederim❤️Kesin bir şey olmaz diyosunu o zaman
Kesin olmaz diyorum. Hatta olursa gel buradan bul. beni ailene açıklamayı ben yaparım 😅
Ya banka yok hesap var oda günlük belli limit geliyo üstü yüklemiyo
Kaç para alıyonda limit var
Yani başkalarından para gelmesini araştırmazlar değilmi zaten çok küçük paralar:(
kanka bi arkadasım vardı dayılarla sohbet edip iyi para götürüyordu bir şey olmadı bu arada hala da yapıyor şlsdfşlsşlfsşlf seninki ders hicbir sey olmaz
Oha hangi uygulamadan şikayet etseler öyle bişey yapsam kalpten giderim😄
Yani çok küçük paralar zaten çok cüzi fiyatlar korktum eğer ailem öğrenirse diye kızarlar milletle niye konuşuyorsun diye paraya ihtiyaç var ders veriyorum yoksa yemek para. Vs çıkmıyo
kanka eger baska yolla kazaniyorsan biri sikayet ederse masak devrege girer.
Masak ne