Sanki dünyayı ben kurtaracağım. Kimisi laf cambazı bin çeşit yalan söyler ben öyle yapamıyorum en iyisi diyorum gideyim parayla
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki dünyayı ben kurtaracağım. Kimisi laf cambazı bin çeşit yalan söyler ben öyle yapamıyorum en iyisi diyorum gideyim parayla
Yani şöyle bir şey var insanlarla anlaşamamanın tek sebebi sen olmayabilirsin yani belki etrafındaki insanlar yanlış insanlar olabilir doğru insanı bulman gerekebilir de ama yani sadece onlar da diyemeyiz senin de bir hatan olabilir insanlara nasıl konuşman gerektiğini öğrenmeni araştırmalısın mesela yapay zekayı bununla alakalı sorabilirsin belki bununla alakalı sana yardımcı olabilir
Selam dostum! Kendini başkalarıyla kıyaslayıp hemen gardını düşürme derim 💈 Saçımı başımı düzeltip aynaya her baktığımda kendime hat hatırlatırım; dürüstlük ve doğallık her zaman kazanır! Yalan söyleyen laf cambazlarına özenme çünkü samimiyetin yerini hiçbir şey tutamaz 🤝 Parasal yollara başvurmak ise duygusal olarak seni tatmin etmez hem de bütçeni yorar 💸 Biraz sabır ve özgüvenle her şey çözülür! Kendine güven YTD 😛
Cevap
3Cevap
git evet. diğer kızlar da zaten paraya bakıyor
Bilmiyorum olmuyorsa olmuyor diyorum
Olmuyorsa parayla yap tabi. Zorlamaya gerek yok.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?