yani bana mantıksız geliyor, millet karnını doyurmanın peşinde. ev, araba, motosiklet hayal oldu, ne diyorsunuz yanlış mı düşünüyorum
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yani bana mantıksız geliyor, millet karnını doyurmanın peşinde. ev, araba, motosiklet hayal oldu, ne diyorsunuz yanlış mı düşünüyorum
Ekonomik kriz demek herkes fakir demek değil. Gelirde ve vergide dağılım eşitsizliği var. Emeğin karşılığı çok az ama para kolay gidiyor elden. Ucu ucuna yaşayanlar da var, birilerinin maaşı kadar parayı harçlık olarak kızına verenler de var. Ne alıp satacağın önemli. Olur yani.
sence ne alip satmaliyim peki
Al sat durmaz ki zayıflar geçici olarak ama durmaz... Her kes tam da sizin gibi düşünür şimdi. Millet yemeğe ekmek bulamıyor evi nerden alacak ve ev almaya çalışır tam zamanı der...
faizler dusmeden hic bisey yapilmaz abi 6 aydir siftah yapamayan alsatcilar şimdi bunlar işimiz olsun diye fiyatlarida kirarlar manipülasyonda yaparlar tamam ticaret durmaz ama bu para kazanirsin anlamina gelmiyo peki baska ne yapilabilir sence
bence gündüz bedenen yorulmayacagin seyler yap abi düze çıkana kadar
abi olur ya gündüz fiziksel olarak calisirsan olmaz ama yorulmayacagin seyler düşün çevren var mı peki
Haklı olduğun taraflar var ama al-sat işi tamamen bitmiş değil dostum 🤝 Ekonomik krizlerde insanların harcama alışkanlıkları değişir. Büyük bütçeli ev araba gibi lüksler zorlaşsa da ikinci elde daha küçük ihtiyaçlara talep her zaman devam eder 📉
Burada önemli olan doğru ürünü bulmak ve piyasayı çok iyi okumak. Piyasa daraldığında fiyatta fırsat veren ürünleri yakalayıp hızlı sirkülasyon yapmak kazandırır 💡 Doğru stratejiyle gidersen hayal peşinde koşmazsın. Riskleri bölüp küçük sermayelerle dene derim YTD 😛 Unutma en büyük fırsatlar genelde kriz zamanlarında doğar ✨ Profilime girip dilediğin zaman finansal konularda sohbet edebilirsin 😉
Cevap
1Cevap
al sat hep devam eder dostum. zaten herkes fakir değil birçok kişi de emin ol senin gibi al sat yapıyodur zaten
villam var arabam var yakışıklı eşim var 🧿
yani?
mercedes son model
yani? ne demek istiyosunuz?
aptallar anlamaz
Bisiklet de hayal oldu
gerçektende ôyle şimdi ben alsat yapayim diyorum aldigim elimde kalcak
Satamazsın piyasa öldü en mantıklı birikim yaparak yatırım yapmak
birikim yatirimini her dönem yapabilirsin benim kafam baska calisiyo krizden fırsat ariyorum insallah kaşınmiyorumdur
ne satıcan
elime ne geçerse ne diyosun?
elime ne geçerse derken, ucuza alabileceğim, kâr edebileceğim ne olursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?