Esim ekonomik konuda beni biraz sıkıntıya sokuyor? Direkt bosanabilir miyim?

1 yildir evliyim bana parami yiyorsun falan diyor. Sunun bunun hanimi calisiyor diyor. Bir seyler istiyorum. Calissaydin o istedigin supurgeyi alirdik. Arabamiz olurdu vs diyor.

Evde calisiyorum, bu bir tabak yemek onune kolay mi geliyor, su giydigin kiyafetleri kim yikiyor, utuluyor diyorum bir sey demiyor ama biz kadinlarin evde yaptiklari hicbir zaman is olarak gorulmedi zaten.

Belki annesi konusur diye annesine gittigimde bu durumu anlattim. Esimin ablasi da ordaydi. Kendisi calisiyor. Ben kocamdan para istemiyorum. Bir erkegin önüme kemik atmasini beklemiyorum dedi. Annesi biraz kizdi.

Bende bir erkegin ailesine, esine harcama yapmasi gorevidir, yapması gerekir. Baska erkeklerin altinda calisip onlarin attigi kemikleri yerken cok guzel, esinin attigini yemek mi cok kotu, baska erkeklerin onume koydugu parayi yiyeceğime, kocaminkini yerim, hemde daha helal dedim ablasina.

Bu arada universite mezunuyum, sadece atamam olmadi. Ve ben artik bu durum o kadar canimi sikmaya basladi ki halk egitimde usta öğreticilik yapmaya basladim bu sene. Eylulden beri halk egitimde ders veriyorum.

Gereken belgeleri, sertifikalara nişanliyken almistim. Esimin bu sertifikalardan ve çalıştığımdan haberi yok. Ayrica kpss de çalışıyorum. Pek kitap, soru bankasi falan alamadım ama internetten çalışıyorum simdilik konu anlatimi falan. Bosanimca oaraya ihtiyacim olur diye simdilik kazandigimi kitaplara veremiyorum.

Eşim işe gidince bende cikiyorum halm egitime gidiyorum. Saatleri oyle ayarladim. Esim eve gelmeden eve dönüyorum. Biraz para biriktirip ayrilmak istiyorum.

Esimin bana ettigi cumlelerin ses kaydi falanda var elimde. Bunlarla avukata gitsem, bu durumlari avukatla beraber ispat etsek direkt bosanabilir miyim? Anlasmali bosanmaya yanasmaz cunku. Direkt hakimin bosamasi lazim.

Esim ekonomik konuda beni biraz sıkıntıya sokuyor? Direkt bosanabilir miyim?