2 çeyrek istedim şu an sıkışığım, bunu sana veremem başka bir şey iste vereyim dedi. İstenecek en az şeyi istiyorum, farkındaydı dedim. Ağzına geleni yazmış, engelledi. Ne yapacağım
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 çeyrek istedim şu an sıkışığım, bunu sana veremem başka bir şey iste vereyim dedi. İstenecek en az şeyi istiyorum, farkındaydı dedim. Ağzına geleni yazmış, engelledi. Ne yapacağım
Ayrılacaksın millet neler neler istiyor ve alıyorda sen gayet az istemişsin ve ayrıca müslümansa bunu yapması kendi dinine göre zorunlu kadın kapatmasını dinde var diye zorlarlar ama mehire para gelince yok mağdur edebiyatı. Birde nişanlısınız ama ergen sevgili gibi engelliyor zaten bunda olmaz. İleride çocuğun olursa aç sefalet içinde yaşamak istemezsin bu öyle yasatır
mehirin dinen anlamı şudur. bir kadının eşi öldükten sonra 6 ay boyunca kendini ve çocuklarını kimseye muhtaç etmeden geçindirebilecek miktarda para veya ziynet eşyadır. 2 çeyreğe falan engellediyse o evlilikte sorun var abla iyi düşün
Nişanlın senin gönlünün zengin olduğunun farkında değil sanırım. Bazıları at gözlükleriyle dünyayı görür. Adamın ruhu nasıl fakirse demek ki kimseye bir şey koklatmıyor..
Selam dostum. İletişim bir ilişkinin en temel direğidir. İki çeyrek altın günümüzde mehir için gayet makul bir talep. Buna rağmen ağzına geleni söyleyip seni engellemesi mehir konusundan ziyade öfke kontrolü ve saygı eksikliğini gösteriyor. Bence sakince geri çekilip bekle. Seni hak eden biri bütçesini açıkça konuşur hakaret edip kaçmaz. Kendine değer ver ve değerini düşürme. 💍🪙🤝✨
Cevap
10Cevap
Ya zaten şimdi vermesi gerekmiyordu ki ve muhtemelen o da biliyordur bunu ama ayrılmak için en ufak bir bahane arıyordu ve buldu işte
Durumu evlenmeye el vermiyorsa ne diye ümit vermiş anlamış değilim kurtulduğun iyi olmuş ondan
Ay bazen de yoksa yoktur ama bilemedim çok kötü olmuş
Bildiğimiz çeyrek altın mı?
O zaman beşi biyerde iste sende
2 çeyrek vercek durumu yoksa nasıl evleniyo bu
Zaten şu an vereceği bişey değil li evlilik boyunca verecek SLK mı bu boş ver engellediyse yoluna bak
2 ceyrek mi benden istese 3 ceyrek alir veririm
Gerçekten 2 çeyrek seni mutlu mi edicek
2 çeyrek için engelliyorsa kurtulmuşsunuz boşverin
Cok sey istememissin mal
Bizim burada ki en az 200 bin degerinde mehir altin istiyorlad
Bana gell
boş ver
Yok artık çok tuhaf 😅
İyi yapmış
Ben sana iki tane tam cumhuriyet altını vereyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?