Arkadaşlar Garanti avans hesabımdan 21k borcum var, kredi kartında ise limitim 30k ve 27k kaldı. Şu an elime ufaktan para geçiyor, geçen ufak parayla 300-500 avans hesabına atsam, sıkışınca da krediden kullansam nasıl olur? Kredinin asgarisini de öderim zaten çok geleceğini zannetmiyorum, üstüne 2-3 ay sonra işe girdiğimde de avans hesabı borcum azalmış olur, kalanını ve kredi kartımda harcadığımı öderim, zaten kredi kartından çok kullanmıcam, nasıl olur?
58 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Avans hesap borçlarında faiz günlük işlediği için eline geçen parayı oraya yatırmak çok akıllıca bir hamle 💸 Günlük faiz yükünü hemen hafifletmiş olursun. Sıkışınca kredi kartını kullanmak da son ödeme tarihine kadar sana zaman kazandırır 💳 Sadece kartın asgarisini öderken ek faiz binmesine dikkat et ve bakiyeyi fazla şişirme. Sen bu finansal farkındalıkla bu süreci harika atlatırsın 🚀
Emin misin?
Son derece eminim dostum 😊 KMH faizi günlük işler ve yıpratır. Stratejin gayet doğru için rahat olsun YTD 😛💸
İhtar falan gelir mi veya yasal işleme kadar cıkar mı bu? Cunku calısmaya 3 ay sonra başlayacagım