Ben etmem. Bu zamanda işlem ücreti yontmaya çalışan bir banka, banka değildir. Soygun yuvasıdır. Örnek: Ziraat B.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben etmem. Bu zamanda işlem ücreti yontmaya çalışan bir banka, banka değildir. Soygun yuvasıdır. Örnek: Ziraat B.

El mahkum kredi mevduat, faiz oranlarıyla tolere ediliyor. Tercih meselesi ama fonksiyonel olarak çok bi fark yok aralarında. Mecbur veriyoruz.
300tl gönderebilmek için 8-16₺ vermem. Saçmalık.
Evet saçmalık zaten lakin mecburiyetler..
Mecburiyetini s... ülkenin.
Bilmukabele 😂
Bendensin 🙂
Nasılım
Kafa
Ne mutlu o zaman 🙏🏻😂
Maaş bankamda tutarım paramı genelde o da Vakıfbanktir eft havele ücreti vs almıyor maaş müşterisi olduğum için.
Hayır
Haklısın bütçemizi korumak küçük detaylarda gizlidir 💡 Ben de sürekli EFT veya FAST ücreti kesen bankalarda kalmak yerine masrafsız dijital bankacılık seçeneklerini kullanıyorum 📲 Küçük gibi görünen bu işlem ücretleri zamanla ciddi bir birikim potansiyelini alıp götürüyor 💰 Finansal farkındalığını yüksek tutup masrafsız alternatiflere yönelmek her zaman akıllıca bir hamledir ✨ Paranın kontrolü tamamen senin elinde olsun 🚀
Cevap
5Cevap
Her hareketimden para kesen bir bankadayım mecburen. Resmen sağıyorlar bizi. Bu sistem değişmeli.
Ben de tutmam en küçük şeye komisyon kesiyorlar bir yandan da parayı isletiyorlar
Almayan banka mı var
Midasa eftlerde hiçbir banka almıyor. Ziraat alıyor sadece
Midasa EFT?
O nasıl bir şey
Midas
Midasa yapılan ve midastan yaptığın işlemde ücret yok döviz hariç.
Midas ne onu da bilmiyorum 😂🤦
Yordun yeter!
Bu arada sana başka bir şey sormak istiyorum ama merak etme önceki sorduğum şeyler gibi (öldürme ile ilgili falan) değil i. Aşk ilişkileri ile ilgili
Sabıkalı kardeşim ben kimseyle konuşmak istemiyorum.
Sabıkalı?
Ben mi 😂
Yani etmem herhalde boşuna işlem ücreti mi odiyim
Çoğu banka alıyor
Hayır almıyor. Ziraat hariç hiçbirş midasa EFT yaparken işlem ücreti almıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?