Arkadaşlar merhaba,
Birikim yapmak için aylık olarak kenara attığınız parayı bankada nakit olarak tutmak mantıklı mı?
Teşekkürler
Birikim yapmak için aylık olarak kenara attığınız parayı bankada nakit olarak tutmak mantıklı mı?
Teşekkürler
Ustam öncelikle enflasyon ortada görünen köy kılavuz istemez. Maalesef tl olarak ister cepte ister bankada tutmak tamamen zarardır. Bunun yerine farklı şeyler yapmalısın ya paranı altına filan yatırabilirsin ya da borsayı iyice araştır ve güvenilir bilindik şirketlerden hisseler al ben öyle yapıyorum gayet güzel kazançlar elde ettim ediyorum da. Bunun yanı sıra faize yatırabilirsin. Başka ne olabilir arsa ev vs. alacak bütçen varsa bunları alabilirsin.
Enflasyonu yüksek olan ve sürekli değer kaybeden bir para birimini değil yıllık olarak saatlik olarak elinde tutarsan bile alım gücü düşer en iyi yatırım belli bi miktara ulaştıkça kenara altın atmak veya altın fonu satın almak...
Cevap
3Cevap
Tabi ki mantıklı zamanla paranız artacaktır artan para ile yatırımlar yaparak paranızı daha çabukta çoğaltabilirsiniz...
tefas akportföy fonlarında değerlendirmek daha mantıklı
Merhaba o nedir? Tam ismi "Tefas fonu" mu?
Vadeli ise evet değilse hayır altın falan al o zaman
Yani mantıklı
Ama değer kaybı oluyor ya TL'de yine de mantıklı mı? Başka alternatif tavsiyeniz olur mu?
Hocam valla ben yiyiciyim, pek anlamam yatırım işlerinden😃
😂😂👍 Eyvallah
böyle devam edersen ilerde yiyecek paran kalmayacak belki milyarların olacak ama venezuela gibi bir ülkeye dönüşürsek o paraların hiç bir anlamı kalmayacak ama dövizin ve altının değeri hep baki kalacak amerika batmadığı sürece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?