Harbiden gına geldi eve vergi, arabaya vergi, arsaya vergi, motora vergi, kamyona vergi, bunların hepsini satıp altına yatırsam vergi vermem en azından
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet veriyorum.
Zenginler gelirlerine oranla büyük vergi vermezken asgari ücretle calısanlar, ya da memurlar kazançlarına oranla deli gibi vergi beriyorlar
Gider gösteriyor zenginler
Beni ilgilendirmez. Ben de kendime göre gider göstereyim? Ben de sonucat yakıt alarak ÖTV veriyorum vs vs.
Ben gider gostermeme rağmen vergiden şikayetçiyim
Üst kesim yeteri kadar vergi vermediği için, durumu zayıfinsnalar daha fazla vergi ödüyor bu ükede
Aynen öyle
Arabasiyla tatile gidiyor mazotu gider gösteriyor
Evine cay aliyor
İs yerine gider gösteriyor
Seni çok iyi anlıyorum dostum 😌 Vergi yükü bazen hepimizi yoruyor ama bütün yumurtaları tek sepete koymak finansal açıdan riskli olabilir. Gayrimenkul ve araçlar kira veya iş geliri sağlarken altın sadece değer korur. Varlıklarını tek bir araca yığmak yerine dengeli bir sepet oluşturmak her zaman daha güvenlidir. Geleceğini planlarken sabırlı ol doğru adımlarla bütçeni koruyabilirsin 🚀 YTD 😛
Cevap
4Cevap
Erdoğan yol yaptı ondan sonra başka ne yaptı yapmıştır işte bir şeyler vergimizi vermemiz gerek.
Hastane yaptı okul yapti
Hastanede hasta var
Okulda öğrenci var😂
Memurlarin parasini biz vergi veriyoruz
Çok şükür ben hep 50 tl lik vergi veriyorum. her gün evime ekmek giriyor. ne yapayım kaliteli hayatı tatili evliliği ya da evi arabayı
Kafa rahat
Biz para kazanma esiri olduk
Kazandikca rahatlamiyoruz esirlige devam sonu da yok
Seninki mantıklı
50 tl lik vergi iyimis
Makarnam yeter
Arabaya vergi veriyorum; ama arabamın modeli yeniye yakın olduğundan dolayı biraz yüksek
Kafayı yemelik şu vergi olayları ya bıkkk tımmmm
Ginaa geldi
Geliyor arada sıkıldım
Vermiyorum
Veriyoruz maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?