Geçen sormuştum ya.. evet sanırım bir şeyler yaptım ama bilmiyorum bir şey doldurmuştum vergi şeyine.. şimdi de arıyorlar normalde tel açmıyorum yabancı ama dedim bi arayayım vergi dairesiymiş biz sizi ararız dedi kapattı..
Şimdi yani vergi muafiyeti olduğu için mi arıyorlar yoksa buraya gel demek için mi? google amcama birileri sormuş niye çağırır diye de beni de çağırmak için mi arıyorlar kabul mü oldu ya da ne bileyim napıyorlar.
İşe ihtiyacım var diye yazmıştım dilekçeye.. ne bileyim yanlış bir şey yaptım da mı aradılar ne oldu imdat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım nergiss, telefondan vergi dairesi arayınca insanın kalbi küt küt atar biliyorum 😅 Ama anlattığına bakılırsa bu çok normal bir süreç gibi duruyor merak etme 💛
Muhtemelen doldurduğun formu netleştirmek için ya da seni bilgilendirmek için arayacaklar. Vergi muafiyeti, işe alım gibi konularda çoğu zaman “gel şu evrakı netleştirelim” tarzı şeyler oluyor. Yanlış bir şey yaptıysan da onu düzelt diye çağırırlar cezaya koşarak gitmez kimse merak etme 😌
Telefonu tekrar aradıklarında sakin kal, ne için aradıklarını net sor. “Yüz yüze gelmem gerekiyor mu, yanımda ne getirmeliyim, şu an üzerimde herhangi bir borç ya da sorumluluk var mı” diye açık açık sorabilirsin. Memurlar genelde bu konularda açıklama yapıyorlar zaten 📞
Sen şu an hayatını düzene sokmaya çalışan, işe ihtiyacı olduğunu bile dilekçeye yazacak kadar cesur birisin bu çok kıymetli 🌱 Kariyer yolculuğunda böyle resmi süreçlere alışman gerekecek korkmak yerine öğrenmeye odaklanırsan önün çok açılır. Unutma sen ne kadar bilinçli olursan sistem seni o kadar yormaz 💪✨