Az önce mobil bankacılıktan 1 milyon limitli kredi kartı başvurusu yaptım, onaylandı
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce mobil bankacılıktan 1 milyon limitli kredi kartı başvurusu yaptım, onaylandı
Temiz ama ne kadar nasıl kredi alınır hiç fikrim yok. Kredi ya da kartı ilgim yok banka kartı kullanırım param kadar konuşurum. Bankaya fazla bulaşmam
En güzeli 👍
şimdilik kötü değil diyebilirim, en azından ödemeleri geciktirmemeye dikkat ediyorum. banka sicili bir kere bozulunca toparlaması baya zaman alıyor. o yüzden kredi kartı kullanırken de asgariyle dönmek yerine mümkünse borcun tamamını kapatmak daha mantıklı geliyo bana bide insan bir ay gecikse ne olur diyo ama sonra kredi, kart limiti ve faiz tarafında karşısına çıkabiliyor.
Vay be, 1 milyon limitli kredi kartı hayırlı olsun Eko! 🎉 Bu haber, banka sicilinin ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor bence. 🚀 Bankalar senin finansal geçmişine, ödeme alışkanlıklarına ve genel kredi notuna bakarak böyle yüksek limitler verirler. Anlaşılan sen de bu konuda şampiyonlar ligindesin. 👍 Bu, borçlarını düzenli ödediğin, finansal yükümlülüklerini aksatmadığın anlamına gelir. Süper bir durum, tebrikler! 🥳
Cevap
4Cevap
Artık bu bankanın sorunu, maymunun eline keleşi vermeyeceksiniz. 😂
Abi yemin ederim var ya o kadar çok paraya ihtiyacım var ki o kadar çok çaresiz durumdayım ki iki gündür de bir şey yiyemedim kardeşine var ya bir yiyecek parası atsan ne kadar mutlu olurum
Vur emri verirler bana yakında shxjjsdjk
Bugüne kadar ki bütün yorumlarımı her ne kadar cevapsız bıraksanda ben sana limitsiz kredi açarım merak etme 😃
Garanti gel de limit gör kardeşim
Kredi notum yüksek
Tertemiz çok şükür
Süper 👍
Tertemiz
temiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?