ATM karşısında yazıyor hepsi yani oku yazman varsa seni yönlendirir. Senden birtakım bilgiler isteyecek onları dolduracaksin. Çok basit o yüzden kendini kasma da heyecan da yapma. Rahat ol göreceksin ki çok kolay
Birisi kredi birisi ise hesap kartı bı kartta iki hesapta var banka olarak çekerken hesabında ki mevcut paradan çeker kredi den çekersen işte krediden kullanmış olursun
Banka kartı olarak kullanman gerek kredi tarafını boş ver temassız kullanma kartı o kartı sürekli makineye taksın sana kredi mi banka mı diye sorarsalar banka dersin alışveriş yaparken ATM ye de sokunca banka kısmına girer ordan paranı çekebilirsin
Bugün kantine gittim herkesin elinde kart var benim elimde de para vardı görevli maalesef para almıyorz dedi kart istiyoruz dedi resmen rezil oldum yaa😞
Bak ben şimdi genç kart aldım ziraat Bankası üniversite okuyorum herkes kantine gidiyor ben elimde param ile gidiyorum rezil oldum herkes kart ile alışvrş yapıyordu biz kart istiyoruz dedi ağlamak istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neyi öğrenmek istiyosun
Banka hesabını para yatırma para çekme
Para atacak ailem kartın şifresini bilmiyorum daha
ATM karşısında yazıyor hepsi yani oku yazman varsa seni yönlendirir. Senden birtakım bilgiler isteyecek onları dolduracaksin. Çok basit o yüzden kendini kasma da heyecan da yapma. Rahat ol göreceksin ki çok kolay
Kartın şifresini bilmiyorum
Şifreyi bilmiyor isen müşteri hizmetlerini arayıp şifreni bi zahmet
Ziraat bankası musteri hizmetlerini ara şifre oluştur
@Üyeismiolmasa bende aynını dedim aynen müşteri hizmetleri en sağlıklısı
Genç kart önyüzü banka kartı arka yüzü kredi
Ne olursa olsun yüzü sen Ziraat Bankası müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar şifre konusunda
Canım onu öyle arkası öyle değil. Normal ikisini de kullanabilecegin kart krediyi kullanmamaya çalış istersen temassızdsn alırsan kredi tarafı acilir
@Üyeismiolmasa aynen
Nası yani la, nas anlatacaz
ziraat mobil yükle
Yükledim özgüveim yok 🥺😣
halledersin ya basit seyler.
Çok basit
Korkuyorum 😭
Yanlış yapmaktan allahım sen yardım et 😭😭
Neyi yanlış yapmaktan
Şimdi ziraat bankası atmdn elimde bulunan para var hesabıma atacam ama bilmiyorum
Vallahi dalga geçmiyorum ömrüm de ilk defa kullanıcam
Atmye git zaten ekran seni yönlendirir korkulacak bişey yok
İstediğini sor
Genç kart verdiler öğrenciyim ama bilmiyorum kullanmasını
Burs mu çıktı kredi mi
Ziraat Bankası genç kart
Vallahi hesap kullanmadım
Amacım ailemin gönderdiği paraları almak
Birisi kredi birisi ise hesap kartı bı kartta iki hesapta var banka olarak çekerken hesabında ki mevcut paradan çeker kredi den çekersen işte krediden kullanmış olursun
Şifre almadım alsam bile bankanın yanında mal gibi bakarım😢
Banka kartı olarak kullanman gerek kredi tarafını boş ver temassız kullanma kartı o kartı sürekli makineye taksın sana kredi mi banka mı diye sorarsalar banka dersin alışveriş yaparken ATM ye de sokunca banka kısmına girer ordan paranı çekebilirsin
ATM den alırsın şifreyi
canımsın derler ya bana ya bilemezsem bankaya gittim gün
Kılavye bozuldu
Hayatta herkes banka ile işi olmuyor normal senin gibi çok insan var merak etme
Bilen birine soracağım bunu
Çok samimi olduğum hocam var okulda ona soracağım
Olur sorabilirsin
Mobil bankacılığı indir
İndirdim
Şifreni de al giriş yap
Mobil şifrem var
Yardımcı olurum
Allahım neydi suçum hep mi ezik olayım 😞😣
Yapma ya
Kantinden bir şey alayım dedim görevli kartla dedi küçümsenmiş hissettim
Kart çıkar
Yeni ama daha şifreyi bilmiyorum
Basit işler
Uygulamasını indir aktive et
Utanma ne gerek var utanmaya
Ağlamak istiyorum bugün çok kötü olduğum
Ağlama lutfen
Ezik gibi hissediyorum kendimi
Hissetme takip ettim seni
Bugün kantine gittim herkesin elinde kart var benim elimde de para vardı görevli maalesef para almıyorz dedi kart istiyoruz dedi resmen rezil oldum yaa😞
Bunda rezil olacak birsey yok send etakip etsene
Herkes sonra verirsin bizden al dedi ezik gibi hissettim
Takip etsene sen beni
yaz bana halledelim
Bak ben şimdi genç kart aldım ziraat Bankası üniversite okuyorum herkes kantine gidiyor ben elimde param ile gidiyorum rezil oldum herkes kart ile alışvrş yapıyordu biz kart istiyoruz dedi ağlamak istedim
Sonra birisi benim karttan al ne alacaksan dedi geri iade ettim elimdeki paraları hesabıma atacam işte