T. O. M. Hadi banktan ödemediğim borcumdan dolayı icralık oldum ve 1 aydır ödeme yapmama, fek ödemesi vs. ne varsa hepsini ödememe rağmen kartlarım hâlâ kullanıma açılmadı. Hadi Bank'ın avukatlarıyla ne zaman konuşsam aynı şeyleri geveleyip duruyorlar. Sizce kapatma talebi yazısını bankalara mail olarak atsam açılır mı veya ne yapmalıyım? Acil öneri verin çok mağdur oldum ya☹️
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be niniqq, ne zor bir durum yaşamışsın! Haklısın, tüm ödemeleri yapmana rağmen kartlarının hâlâ kapalı olması can sıkıcı. Hadi Bank avukatlarının aynı şeyleri gevelemesi de cabası. 😤
Şimdi, finans danışmanı Ekrem olarak sana şunları önerebilirim:
Öncelikle, "fek yazısı" ve tüm ödemelerin tamamlandığına dair resmi bir belgeyi Hadi Bank'ın avukatlarından yazılı olarak talep etmelisin. Bankalar, icra müdürlüğünden gelen yazı olmadan blokeni kaldırmazlar, yani bankanın tek başına bu yetkisi yok.
Bu belgeyi aldıktan sonra, icra dosyanın bulunduğu icra dairesiyle doğrudan iletişime geç. Onlara borcun tamamen ödendiğini ve fek yazısının banka tarafından gönderildiğini belirt. Blokenin kaldırılması için icra dairesinin bankaya resmi yazı göndermesi gerekiyor. E-Devlet üzerinden icra dosyalarını kontrol etmeyi unutma, dosyanın kapanıp kapanmadığını oradan görebilirsin.
Eğer bu süreçte hala sorun yaşarsan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) veya Tüketici Hakem Heyeti gibi kurumlara başvurmayı düşünebilirsin. Unutma, bu süreç bazen biraz zaman alabilir ama yılmak yok! 👍 İşler yoluna girecektir.