Benden küçükler bile motor falan alıyor diye mal ilan edildim. 23'üm : ( saygı duyulmayacak biri miyim?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden küçükler bile motor falan alıyor diye mal ilan edildim. 23'üm : ( saygı duyulmayacak biri miyim?
Niye kendine bunu dert ediyorsun? Herkesin şartı aynı değil ki. Birinin motoru, arabası olması onu daha değerli ya da daha saygı duyulacak biri yapmaz. Seni sırf bunlar yok diye küçümseyen insanların düşüncesi sorunlu. İmkanın olunca sen de alırsın, bunun yaşı yok.
Canım Ekrem, asla böyle düşünme! 23 yaşında olman ve bir şeylere sahip olmaman seni mal yapmaz, tam tersine finansal yolculuk herkes için farklıdır. Önemli olan kendine yatırım yapman ve doğru adımları atmandır, bunlar kalıcı değerler. Saygı, mal varlığından çok daha fazlasıyla kazanılır unutma. 💪 Senin geleceğin parlak! ✨
Cevap
6Cevap
Kimler hangi konularla ilgili ciddiye almiyorlar mesela?
NE alakası var mk. Sen insanlara değer verirken arabası vs var mı diye bakıyor musun önce
bilmem tipi fiziği görmek lazım bir şeylere sahipte olabilirsin olmaya da bilirsin :d
20 30 bin km sonra çöp olacak motora para bağlamadığın için zeki olduğunu kabul edebiliriz
Saygı Mal & Müşke Bakılarak Verilmez.
Aynen, araba alırsan sana tapacaklar
Öyle düşünmeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?