Başkasının beni sevebilecegine ihtimal veremiyorum , buna layık görmüyorum kendimi zaten hiç sevgilim de olmadı. Bununla kalsa beni yine rahatsız etmeyecek ama kendimi hiçbir şekilde sevmediğim için yaşamaya bile layık görmüyorum bazı zamanlar kafayı sıyıracak gibi oluyorum başıma ağrılar giriyor. O kadar çirkin hissediyorum ki bir kariyer yapmaya bile layık görmüyorum kendimi hayata dair çabam yok. Ailemi de mutlu edemiyorum zaten
Nasıl kurtulurum bu ruh hali beni çok yoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine olan özguveni ve sevgiyi tazelemek ve kendine güvenerek
İşte onu başarmak söylemek kadar basit olsa
Zor olan bir şey yoktur yeter ki iste sen elbette başarırsın
Kendi içimde çok mücadele ediyorum ama bakalım
Kendi içinde mücadele ettiğin şeyleri yaşaman gerekir. Korku endişe ne varsa bunlarla yuzleserek birşeylerin üstesinden gelebilirsin
kendimi duzeltmek icin çabalıyorum 20 yasindayim acaba ergenliği halâ atlatamadim mı ondan mı diyorum Psikiyatriye bile gittim ilaç kullanıyorum ilk ay sersem gibi yapmıştı sonra 2 aydır iyiydim takıntılarım hepsi geçmişti nasıl gorundugum bile umrumda değildi ama 1 aydır çöküşteyim kendimi de toparlayamıyorum
Kullandığın ilaçlar da seni böyle yapabilir. İlaçlar sadece seni sakinleştirmek için. Bazen bu tarz ilaçlar seni daha kötü duruma sokabilir
Yok kullanmadan önce de böyleydim sonra iyi geldi. Ama bilmiyorum şu an eskiye dönüyorum. Aslında ailem çok iyi hayatımda bir kötü durum yok şükür neden böyleyim hep sorguluyorum kızıyorum kendime ama yok ilerledikçe ruh halim daha da bozuluyor. Galiba tekrar gorunmem gerek aslında dozlarının yükselmesini de hiç istemem ama başka çare yok gibi ☺
Doktoruna görünmeden önce ilaçsız birşeyleri başarmayi dene. Ne zamana kadar bu sekilde ilaçlar kullanarak hayatına devam edeceksin
Teşekkür ederim beni dinlediğin için
Estağfurullah rica ederim ne zaman istersen dinlemek isterim problem değil. Yeter ki bir yardımım iz dokunsun
🤗🤗
😊😊
Spor sence düzeltir mi
Spor ve hobilerin varsa yapabileceğin düzelmen de iyi bir etken olur
Sacmalama bak sen çok değerlisin ben kendime hep bunu derim ve öyleyimde çok şükür sakın öyle düşünme ben degerliyim en iyilerine layığım de ben psikiyatri hastasıyım bir psikoloğa görünmeden tavsiye var derim
Ben de psikiyatrik ilaç kullanıyorum. Ilk ay stilizan zedprex vermişti stilizan sersemlik yapıyordu ölü gibiydim sonra doktor kesti zedprex ile devam ettim 2 aydır çok iyiydim takıntılarım geçmişti ama şu 1 aydır çöküşteyim
Sen kendini böyle değersiz hissedersen eller seni hiç değerli görmez
niye sevilmicekmissin sacmalama
Niye layık görmüyorsun la
Tipin iyiyse huyların itici değilse sevilirsin
Ben severim seni
Çok değerlisin bence kendine gel lütfen