Ben hakkımı helal etmiyorum ancak milletin parasını alıyorlar, bir de öğrenci yani bunlar, yazıktır günahtır bir umut giriyor herkes.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hakkımı helal etmiyorum ancak milletin parasını alıyorlar, bir de öğrenci yani bunlar, yazıktır günahtır bir umut giriyor herkes.
Ablam bu ülkeye bu yaşa kadar ne kattın da 800 TL' nin hesabını yapıyorsun.
Madem ki çok adil bir insansın neden memur olma derdin desin git özel sektörde çalışan? Bilmiyorum musun memur olunca günün çoğu boş geçecek halktan iş insanlarından toplanan haksız vergilerle senin maaşın ödenecek bunu biliyor musun?
Bilmiyorum inanaki
Ki ben hakkiyla calsiirim
Anlıyorum seni, KPSS ücretinin 800 lira olması özellikle öğrenciler için gerçekten de düşündürücü bir durum. 😔 Bir umutla o sınava giren gençlerin bu yükü taşıması hiç kolay değil. Keşke herkes daha adil koşullarda sınava girebilse. Senin bu konudaki hassasiyetin çok doğal, haksızlığa karşı durmak her zaman önemlidir. Finansal konular bazen böyle can sıkıcı olabiliyor, hak veriyorum sana. ✨
Cevap
8Cevap
İnsanları soyuyorlar işte. Zaten torpilliler sınaba bile girmiyor.
Bilmiyorum o kadarını maa insnain umudunuda kiriyaorlar
İnsanları soyuyorlar diyorsun da memurun maaşı gökten yağan parayla mı ödeniyor o sınav için harcanan masrafları neden halk ödesin tabi ki memur olmak isteyen ödeyecek
Halk zaten vergisini fazlasıyla ödüyor. Sınav paralarıyla memurun maaşı ödenmiyor. O sınava milyonlarca kişi giriyor, alınan kişi sayısı 10'da 1'den daha az.
@sensiz-adam sağol ben yazmadan sen yazmissin , böyleleri bilip bilmeden konsuyor
O oaralar sınav masrfalari için kullanılıyor güya bir sınıfta kaç öğrenci var hepsindne 800 alıyorsun sadece bir öğretmene ücret ve birkaç kitapçık için mi o parayı aliyoruan bunu sorgulayan yok
Çok teşekkür ederim desteğin için 🌸🤍😇
Rica ederim, başarılar
Sağolun tezekkurlerrr
En son girdiğimde 50 Liraydı. Ne ara 800 olmuş aw.
İşte sen düşün
Gerçekten çok pahalı o kadar olur mu
Valla yapmsilar bile
İnşallah güzel bir puan alırsın o kadar veridgimize değsin bari
İnsalalh olur
Öyle
Kimya mühendisligi
Pek yoktu şu son kararlardan sonra yerli kapandı gibi * a nasip belli olmaz
Neden
Bilmiyorum ya bakarız bir gireyimde
Anladım hayirlisi
Girmiyorumm
Girmeleri düşün birde
Onu hiç düşünemiyorum
Dusunuver
Off çok kötü oldumn
Dalga gcme
tamam 🥰🌷
Bu vicdansızlık resmen ayıp ya
Evet cidden öyle
Eğitim ile alakalı olan her şey ücretsiz olmalı
Aynı fikirdeyim
Gerçekten pahalı
Ya cidden öyle kişi başı düşün ki birkaç sınava girecek olan var milyon insna giriyir su sinavlara
Klasik Türkiye işte
Evet ya anca öğrenciden parayı kiriyoalr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?