Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sıvı sabun felanda istediler.
700 lirada kitap parası istediler. 🙄🙄
Ee ben ne kazanıcam bana ne kalıcak, çok kızıyorum şu an. 😒

Bu ülke tamamen zıvanadan çıktı. Hoş benim küçüklük zamanlarım dada böyleydi. Çocukları yetiştirilmesi gereken gelecek nesiller olarak değil gelir kaynağı olarak görüyorlar. Türkiyenin sistemi hep böyleydi. Lise diplomasi olmayanlara ehliyet verilmeme sebebinin bile altında bu anlayış yatıyor. Yok insanlar kültürlü olsun,çocuklar iyi yetişsin , vatandaşlar daha duyarlı olsun düşüncesine sahip değiller. Bunlardan deli gelir kaynağı sağlıyorlar. Ehliyet sınavı için bile devlet deli paralar kazanıyor. Korkarım galiba bu sistem üç beş ülke dışında tüm dünyada böyle işliyor sanırım
Haklısında ondan djfkg
Sen de goygoy edeceğin yerde goygoy et hep ciddiyet sıkar 😄
Dengesiz fjfkg
Herzaman ne demek fjgh
Elbette ki değil sanki ne alıyoruz. Sadece altı üstü kırtasiye malzemeleri yani. Devlet böyle fırsatçılar vb. şeylerle elini koymazsa gerçekten vatandaş daha çok mağdur olur. Tamam anlıyorum istiyorda isteyen de keşke dışarıdan alma şansı olsa şimdi bilmiyorum ama ona da hayır derler. Bu ülkede olan bazı şeyleri gerçekten aklım almıyor. Her şeyin düzelmesi dileğiyle…
Merhaba bnde 2 yasinda oglumu gonderiyorum krese yaz donemi aylik 8500 ay dolunca yillik kayit yaptirmam gerekti yine aylik 8500 ocak aynina kadar ama bu ay icinde birde 8500 tl de kirtasiye ucreti istendi
Bezini kiyafetini islak mendilini kendim evden koyuyorum sadece sabah aksam kahvalti birde aktivitelerde kullandigi materyaller icin zaten 8500 tl oduyorken kirtasiye diye neden bi 8500 tl daha odemem gerekiyor anlamis degilim bir ayda 17 bin tl yatarmam gerekiyor şaka gibi
Evet öyle oluyor, kreşe gönderdiğim dönemde m, kreş ücreti, servis ücreti, kitap parası, kırtasiye parası, hijyen parası ödedim ve aylık olarak tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ıslak mendil alıp kreşe verdim.
Çalıştığım tüm parayı bir dönem kreşe verdim yani elimde 5 kuruş kalmadı.
Mecburen gönderdim.
Cevap
12Cevap
Bir evin bu kadar aylık gideri olmaz 🙄
Yanlış çok yanlış
Mecbur ödüyoruz artık.
Milyonluk arkadaşın var destek çıkar o sana 😃 buralarda o da
Ahshshs yook bee Züğürt Ağa o 😄
@_Süveyda ben hiç bir şey demedim, Abdurrahman salladı bir şeyler, görüşleri silmek zorunda kaldım djfkgkg
Oha 😂 görüşleri silmek zorunda kaldım derken benim arkamdan ne biçim konuşmuşsun
@_Süveyda hehehe flora hadi bakalım 😎
Yalan söyleyen kimse tatlı ısmarlar. 😃 Kızı iyicene batırcam
@_Süveyda ağlayacam 😃
😂🤐🤐
😄 Öyle sallayınca elim ayağım tutuştu ss alamadan hemen sildim.
İnkar etme itiraf et tatlı yiyek hadi fkfkf
Süveyda ablamız alıyor 😃
Bizim maaaşımız yok sen al 😝😄
@_Süveyda aç doyurmayı boş ver bize alsan yeter. Fkflf
Fıstıklı baklava, fıstık sarma ve soğuk baklava istiyorum ben 🤩🤩🤩😄
@florabacchus her şeyden de haberin var 😃 süveyda sağ olsun 😃
Ben çalışmayınca giderim yoktu. Çalıştım baya baya gider var
@_suveyda Bir çin ata sözü der ki "boş ver Süveyda"
😄Apooo aberim yoooğğk djfkh
Hee tabii 😬
Eskiden beri böyleler normal bir şey, biz küçükkende 2 top kağıt felan filan bir ton ıvır zıvır istenirdi.
Bence siz kendiniz alın istenenleri.. Daha uygun olur sanki..
Ben sordumda öyle olmuyormuş para vermemiz lazımmış
Serbest piyasa dedikleri saçma sapan sistemden dolayı. Beğenmiyorsan git başka kreşe derler. Malasef sistem bu
Saçma valla kim kimi nasıl düdükleyeceğini şaşırdı
😄Ödüyoz artık mecbur
Aha milyonluk arkadaş 😃
Sırf bu yüzden Kreş açmak istiyorum. :D
Öğretmenleri tanıdık ayarlarım ben hiç sorun olmaz. :D
Kitap parası verdiysen çok fazla 1400 lira.
Veriyorum 700 lira kitap parası.
Çok o zaman🙁
Deseydin sende kdvde verelim 😃
Veriyorum onu zaten 🙄
Çakallar yas
Yaa
Sen Hollanda da değil misin ne lirası eurodur o 😏
😄 Her yerdeyim ben.
Hıı hıı bilirim böyleleri 😏
😒
😏
Her şey çok pahalı