Trilyonlarca para üstelik neymiş çok iyi biriymiş melek sanki.
Ya hangi insan olursa olsun nefsi uyanır o paralara.
Üstelik dolandırıcılıktan hapsi varmış geçmişte 4 defa hemde.

Trilyonlarca para üstelik neymiş çok iyi biriymiş melek sanki.
Ya hangi insan olursa olsun nefsi uyanır o paralara.
Üstelik dolandırıcılıktan hapsi varmış geçmişte 4 defa hemde.

Siz şaka mısınız? İddia var ortada. Sanki kesin bir şey olmuş gibi soru soruyorsun.
Zaten bürokrat geçinen tiplerde bu adamı linçlemeye başladı. Şaka mısınız? Yok nefsine yenik düşermiş falan. Dalga mı geçiyorsunuz la siz :)
Kesinleşmiş 3 ay hapsi var araştır
Senin hakkında niye iddia yok mesela
Adam kendi ağzıyla, "batmıştım o yüzden ödeyemedim falan yazmış Twitter'da" yani batmıştım mecbur dolandırdim diyemez ki.
levent'e ne kadar iftira atsan da, yan yana getirince senin tayfa bin kat daha kötü duruyor. yirmi yılda koca bir ülkeyi hiç ettiler be! göz var izan var. hala yok restoran devralınmış falan diye zırvalamalar... koca memleketi yediler bitirdiler, altındaki dona kadar soydular diyorum alooooo!
Cevap
4Cevap
Bu yazan haberi simdi okudim ama sana şöyle soyleyeyim. Bu tur olaylarda yuzde 99 karsi taraf dolandirici oluyor. Muhtemelen adam kendisi magdur. Bu adama yuklenilmesinin sebebi belli degil mi? Zaten adama gelen tum parayi afad aliyor. Daha niye ustune gidiyorlar? Cunku buna gelen paralarin kaydı tutulup sonra hesabi sorulabiliyor. Ama sizinkiler sevmez boyle hesabi kitabi olan seyleri.
Zorunuza gidiyor değil mi, çünkü kimse iktidara güvenmiyor.
Bağış yapmadım ama şeffaf olduğuna inanıyorum bunu kanıtlamak için de her şeyi yapıyor. Artık gerisi onun haysiyetine böyle şeylere takılı kalmayın
Çoğunluk afada daha az güveniyor, bu güvensizliği yaratanlar kendini sorgulamalı bence
Meyve veren ağaç taşlanırmış
Akit misin saray gelinimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?