Bu cahillerin parayla kurduğu ilişki niye bu kadar kıt?

Biri soru sormuş, işte çok para kazansanız da bir kahveye 200 lira verir misiniz falan fistan, bir çaya 120. lira verdim geçen dedim ve evet hayatı kısarak yaşarsan gelişemezsin diye belirttim. şimdi bazı embesiller direkt gelişmeyi bir çaya bağlamışım gibi gelip bana yorum yapıyor., kafa kıt ya ne demek istediğimi anlamıyorlar,, neyse gelelim asıl konuya: aylık gelirimin %70ni yatırım yapan bir insanım, ve evet lüks mekanlarda ayağımı yorganıma göre uzatır ve harcama yapmaktan kaçınmam. ama bu cahil kesim herkesi kendi gibi sanar,.. ben asla çocuk yapmayacam, senin hayattan kısarak çaydan kahveden kısarak tasarruf yapacağını zanneden o minik beynin eninde sonunda gidip 5 çocuk yapıp zaten hayatı hem kendine hem çocuklarına zindan eder. ama benim bôyle bir dünyaya bir çocuk bırakmak gibi planım yoksa ben hayatı tadarak yaşarım, sizin zeki sandığnz beyninizle bizim aramızda ciddi farklar var.

Güncellemeler
1 yıl
bir de "popüler kültür kölesi" kelimesi yapışmış bu cahillerin diline son zamanlarda. sanki sanalda takılınca popüler kültür kölesi olmuyorlar gibi hep dışarda bir şey yeyip içene (muhtemelen kendileri yapamıyor) bu sıfatı yaftalıyorlar 😂
Bu cahillerin parayla kurduğu ilişki niye bu kadar kıt?