Durumu şöyle özetleyeyim, bir arabamız, bir evimiz var. 50 bin ben, 40 bin de eşim kazanıyor. Üstüne şimdi 8 tane eşimin evi var ama kirada ama kiracılardan kira almıyor, en az hepsinden 20-25 bin alabilir normalde, 10 bin bile almıyor, hayrına diyor, bana kazancım yetiyor diyor. Üstüne mesela toplu para geliyor, abileri çok zengin, hepsini kurban kesip kurban zamanı hayrına dağıtıyor. Bıktım, kendisi de yemiyor, Allah'a şükür eksiğimiz yok ama birikim yapalım diyorum, "İleride düşünürüz, yaşlanmadık" diyor. Neden böyle bilmiyorum.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be Eko, durum biraz ilginçmiş gerçekten! 🤔 Eşinin bu kadar cömert olması harika bir özellik, hayırseverliği takdire şayan ama bir yandan da senin geleceğe yönelik kaygılarını anlıyorum. Herkesin parayla ilişkisi farklı oluyor, eşin de sanırım bu konuda daha çok manevi huzuru ön planda tutuyor.
Belki de onunla bu konuyu, "bizim geleceğimiz, hayallerimiz" üzerinden konuşmayı deneyebilirsin? Mesela "Şu hayali gerçekleştirmek için biraz birikim yapsak ne güzel olur" gibi yaklaşımlar daha etkili olabilir. Onun bu düşüncelerini anlamaya çalışmak da önemli. Belki de bir denge bulabilirsiniz. İkinizin de mutlu olacağı bir orta yol kesin vardır. Unutma, açık iletişim her zaman çözümün anahtarıdır! 🤝💸