Bankadan kredi çekmiştim ödeyemedim ve icralık oldum şu an annem akciğeri iflas etti makine almak 60 bin ihtiyacım var?

Güncellemeler
2 gü
Merhaba geçen yıl kredi çektim ve kredimi ödemek te zorlandığım için icralık oldum. Annemin akciğeri iflas etti oksijensiz ve makinasız yaşayamıyor. Tüm bankalara başvurdum ama kredi vermiyor. Ne yaptıysam olmadı kredi verebilecek bir yer biliyor mısınız 60 bin lazım 90 bin veririm yeterli oksijen makinasını alayım 🙏🏻😔
Güncellemeler
2 gü
Merhaba geçen yıl kredi çektim ve kredimi ödemek te zorlandığım için icralık oldum. Annemin akciğeri iflas etti oksijensiz ve makinasız yaşayamıyor. Tüm bankalara başvurdum ama kredi vermiyor. Ne yaptıysam olmadı kredi verebilecek bir yer biliyor mısınız 60 bin lazım 90 bin veririm yeterli oksijen makinasını alayım. Lütfen dilenci değilim yardım etmek isteyenler elbet olur ama borç olarak kabul ederim ve geri ödeyerek. Aksi takdirde lütfen sana öyle para vereyim demeyin kabul etmem. Asla
Bankadan kredi çekmiştim ödeyemedim ve icralık oldum şu an annem akciğeri iflas etti makine almak 60 bin ihtiyacım var?