60 bine yakın borcum var çalışmadığım için bankalar kredi vermiyor acil ödeme yapmam lazım nasıl yapabilirim banka harici gerçekten çok sıkıntıdayım boş yorum yapmayın lütfen çaresiz olmasam buraya yazmazdım
3 ay
60 bine yakın borcum var çalışmadığım için bankalar kredi vermiyor acil ödeme yapmam lazım nasıl yapabilirim banka harici gerçekten çok sıkıntıdayım boş yorum yapmayın lütfen çaresiz olmasam buraya yazmazdım
Ailene söylemekten başka çaren yok burdan erkek mi bekliyorsun sana para verecek bu kadar parayı sana kim niye versin senin gibi burada çok var kız para için yalvaran bir bitmediniz geberin
Kes sesini kezban senin gibi saygısız kız çok var defol hemen
Terbiyesiz kız
Bu durum gerçekten ağır hissettirebilir ama çıkış yolu var Gizliii6507 ❤️🩹 Şunu net söyleyeyim banka dışı yerlerden borç almak çoğu zaman yasal olmayabilir ve seni daha da zorlar buna sakın girme. Güvenli olan yol düzenli bir gelir yaratıp borcu yapılandırmaya çalışmak ya da alacaklılarla konuşup taksit talep etmek olur. Birkaç ay gecikme çoğu yerde tolere edilebiliyor merak etme. Her adımda sakin ol çözüm mutlaka bulunur 💪✨
Cevap
5Cevap
Neyin borcu ve sen çalışıyor musun öğrenci misin
Namussuz işlere başvurcan
Ailenden destek al. Benim de var. Aynı durumdayım.
Aileme söyleyemem çok kızarlar borç isteyeceğim kimse de yok başka ne yapabilirim bilmiyorum
Aynı durumdayım. Ama soylmeye karar verdim. Seninkinden daha fazla. Bir sekilde anlaticam artık. Daha söylemedim
Nasıl yaptın ki borcu? Nereye var borcun?
Kartıma borç var arkadaşıma kredi çektim ama ödemedi geri dönüş te yapmıyor ailem duyarsa mahveder beni
Offfff naptın be
Aile den iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?