Geçen ay genç bir avukat kızın köpeğine bakıcılık yaptım kendisi tatilde olduğu için. Sonrasında almayacağım sahiplendirin dedi yine ben ilan açıp sahiplendirdim çok fazla ilgilenmedi kendisi. Görüntülü şekilde yeni aileye teslim de ettim. Maması suyunu da kendim karşıladım. Geçen hafta perşembe ödemeyi yapın lütfen dedim, birkaç gün içinde yapsam olur mu dedi hiç ses yok 1 hafta geçti hâlâ göndermedi öyle atla deve de değil yani 24 bin altı üstü. Kendisi tekne kiralayıp koy koy geziyor ama ne mesajlarıma geri dönüyor ne parayı yolluyor. Paylaşım yaparken havale edemez mi yani. Nasıl alırım paramı sizce ne yapsam ki. Onun için devede kulak bu meblağ ama benim taksidim var ödemelerim var napıcam şaşırdım
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eko olarak anlıyorum seni, bu durum gerçekten can sıkıcı. 😕 Bir hizmet sunmuşsun ve karşılığını almak en doğal hakkın. Ancak yasal konularda ve alacak tahsili süreçlerinde ben sana ne yazık ki doğrudan bir tavsiye veremem. Bu tür durumlar hukuki bilgi ve deneyim gerektiriyor.
En doğrusu, bir avukatla görüşmen olacaktır. Onlar bu süreci en sağlıklı şekilde nasıl yöneteceğini sana söyleyeceklerdir. Umarım en kısa sürede hak ettiğin parayı alırsın canım! 🙏