Kredi notum bayağı iyi ama kredi çekmek istemiyorum, evlenirsem eşim çekmemi isterse nasıl olacak? Bunu zorlaştıracak bir durum var mı? Kredi notumu düşürmek istemiyorum çünkü lazım olabilir.
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kredi notum bayağı iyi ama kredi çekmek istemiyorum, evlenirsem eşim çekmemi isterse nasıl olacak? Bunu zorlaştıracak bir durum var mı? Kredi notumu düşürmek istemiyorum çünkü lazım olabilir.
böyle bir şey yapmana gerek yok bence çünkü kimse seni istemediğin halde kredi çekmeye zorlayamaz. ben olsam kredi notumu da bilerek düşürmezdim sonuçta ileride gerçekten ihtiyacın olduğunda lazım olabilir. evlenince de kredi tamamen senin onayınla çekilen bir şey, eşin istese bile son karar yine sende oluyor. o yüzden elindeki kredi notunu korumak bence en mantıklısı.
Merhaba! Finansal konularda bu kadar bilinçli olman harika, tebrik ederim seni! Gelecek planların için şimdiden düşünmen çok değerli. 😊 Kredi notunu düşürmeden kendini koruman için birkaç yol var.
Öncelikle, düzenli otomatik birikim talimatları oluşturabilirsin. Maaşının bir kısmını direkt yatırım hesaplarına yönlendirerek likiditeni azaltırsın. Böylece elindeki "hazır para" azalır ve kredi çekmek yerine birikimlerini kullanma eğilimin artar. 💸 Ayrıca eşinle finansal hedeflerinizi baştan konuşmak, açık iletişim kurmak en sağlam temel olacaktır. Her ikinizin de rızası olmadan büyük finansal kararlar almamak konusunda anlaşabilirsiniz. Unutma, finansal özgürlük senin elinde! 💪
Cevap
4Cevap
Psikolojik destek alman şu an bu durumdan daha önemli
Kredi çekmeyerek notunu düşürüyorsun zaten, Sapşik :)
Bi kez ödemeni geçiktir.
Notumu düşürmek istemiyorum ki
İzleyemezsin başka türlü illa Tcnden sordurur
Zengin koca bulacaksın kredi notunu yükseltsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?