Arkadaşlar merhaba
Seneye evleneceğim evleneceğim için 50.000 tl kredi çektim sadece çeyiz ve yatak odası takımı alacağım arta kalan masraflarda çıkarsa bu paradan yiyeceğim nişanlımın haberi yok onun iyi maaşlı bir işi var fakat oda ev borcuna girebilir anlıcağınız fakat bu kredi borcunu çok kafama takmaya başladım ailem biz sana destek çıkarız diyor ama fazla bir gelirleri yok ben hem kendime ait araba da almak istiyorum hem çeyiz hem araba çok zor olacak benim için.. bu krediyi çektim ama nasıl kullanacağım bilmiyorum
Seneye evleneceğim evleneceğim için 50.000 tl kredi çektim sadece çeyiz ve yatak odası takımı alacağım arta kalan masraflarda çıkarsa bu paradan yiyeceğim nişanlımın haberi yok onun iyi maaşlı bir işi var fakat oda ev borcuna girebilir anlıcağınız fakat bu kredi borcunu çok kafama takmaya başladım ailem biz sana destek çıkarız diyor ama fazla bir gelirleri yok ben hem kendime ait araba da almak istiyorum hem çeyiz hem araba çok zor olacak benim için.. bu krediyi çektim ama nasıl kullanacağım bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
selam işin var krediyle..çalışıyor musun bir yerde peki.. nasıl odeyebilirsin krediyi peki bir fikrin var mi.. bana yardımcı ol bir ev ali cam exper devir parası 5.000 gidiyor.. bende sana kredi nde yardımci olurum sürekli?
Bende araba alıcam kardeş sende bana yardım etsen
Ben 300.000 tl lik bu ev ali cam. devir ve exper param eksik.. konut kredisi alicam.. evini alicagim kisi tanidigim biri..300.000 kredi alicam 200.000 tl ona vericem..100.000 tl de ben kulanicam.. Şu an nakitim yok evi aldiktan sonra nakit problemi bitmis olucak.. sikinti yasicagin her yerde sana destegim olur.. ben daha alamadim kredi yardimci ol alayım krediyi.. bende sana çok destek olurum..100.000 tl elimde kalacak para... evin devrini alicam üstüme bide exper yapicak banka şu iki eksiğim var.. yardımcı olur musun bana?
Araba almada acele etme tanıdığım bir yer var hem uygun araba orda var beni dinlersen arabani orda al.. işimi çözmede yardımcı ol hem kredi nde hemde araba alman da sana yardımcı olurum ben.. sıkıntı yasamaz siniz ödemelerde en azından..
50.000le hangi birini yapcan. Allah kolaylık versin yükünü hafifletsin inşallah
Araba alamazsın o paraya alacağın araba sana masraf hep.. onu unut git borcunu kapa ozaman gereksiz zamanda çekilen bir kredi sanki sana
Araba olmaz zaten ya nişanlım üstüne katarsa anca öyle olur ama o da ev borcuna girerse böyle bişey olmaz
Araba almayı düşünemiyorum şu an zaten herşey bir anda olsun bitsin istiyorum sadece ama insan kredi çekince psikolojisini bozuyor
Yani bence bir kısmına altın al kendine çeyrek altın falan. Bir kısmına çeyiz olarak alacağın şeyler varsa onları al. Taksitle ödersen daha iyi olur çünkü toplu paranı dagitmazsin..
İnsan ödeme korkusu sarıyor. ya da harcadığı zaman değecek şeyler için harcamak istiyorum bende 3 tane kredi çektim ödedim çok şükür bitti. Ama işim yok 2 senedir. Araba almıştım 27 bine şimdi bu araba 70-85 bin lira bile isteyen var..60bine 20yasinda arabaya biniyorum bir daha kredi çekersen iş bulunca ancak ev almak için olur. Yoksa kredi faizi ödemek de zor
Aynen şimdiden ödeme korkusu sardı beni olmadı düğünden gelenleri bozdurup kapatırım borcumu diyorum araba da olmasın daha sonra olur keşke herkes borçsuz evlenebilse
Bu yüzden düğün saçma düğün yapmayın durumunuz yoksa bence gerek yok
Devletin destekleri var evlenenler için onu bir araştır
bu zamanda araba mı alınır kanki ya. paranın harcamadığın kısmı ile altın al. Bozdurup bozdurup harcarsın
Çok zor o parayla biraz daha lazım olcak
.
Bence kız tarafı için fazla
İnşallah çalışan birisindir
Çalışıyorum ama maaşım 3000
Krediye her ay kaç para ödeyeceksin mantikliysa ben de cekicem
Ben 36 ay taksit yaptırdım 1.600 küsür ödeyeceğim ama aklı olan çekmez evlilik durumu dışında asla çekmezdim
Ev almayı düşünüyordum da aslında 1600 iyi 57600 bu enflasyonda normaldir. Mantıklı
Eşin öder
Eregli hissesi al