Arkadaşlar 20 bin kredi çekip parayı katlamak istiyorum ticaret yapabilirim veya cripto para piyasasi felan siz olsaniz ne yapardiniz?
(Litfen 2 oranlı maç bul felan demeyin 😂)
(Litfen 2 oranlı maç bul felan demeyin 😂)
Bankadan kredi Çek faizi yüksek bankaya direk yatır
Aylık kazanç faiz ile eş değer hale gelir 3 yil sonra
Biz öyle ettik
Şu an bankada 62 bin var
Borç 16-17 bin kaldı
Mantikli dostum dusunulebilir tesekkir ederim :)
Altın alabilirsin daha önce yapmıştım böyle bişey para çekip altın aldım kenarı attım ay ay ödedim borcu altınlar kâr kaldı cebime sende bu tarz bişey yapabilirsin.
Tesekkur ederimm 🙏
Rica ederim 🌸
🙏🙏🙏
Cevap
5Cevap
Uzak durmanızı tavsiye ederim, faizin ne olacağı belli değil, sonra yıllarca faiz ödemek zorunda kalırsınız bunu göre hesabınızı yapın.
Değerli görüsünüz için teşekkür ederim 🙏
Kim kredi çekipte şimdiye kadar parasını katlayabilmiş sence hiç araştırdın mı?
Yani aklimda ticaret yapmak felanda var mantiksizmidir sence
Tamamdir abicim tesekkur ederim
selam onemli guzel isler var.. az parayla cok para kazanmak gibi dusunursen yardimci olabilirim.
Tabiki anlatırsan dinleyebilirim
Tabiki
Xper seviyem yeterli degil mesaj atmak icin istek attim size
ne yaparsan yap borç parayla yatırım yapma!!!
Tecruben var mı dostim daha onceden varsa paylasirsan sevinirim
Ben arastiriyorum borsayi 2 ay sonra zamanimi teknik analiz egitimlerine harcicam. Arastirdiklarimdan da anladigim cok guzel seyler var. Bircok kisi "kolay sanildigi" borsa veya e ticaretten para kazanma hayaller kuruyor. Sermayesi olmayanlar borç alirim işte şu kadar kâr eder borcu oderim gibi basit dunyada yasiyor. Halbuki hic bise oyle ilerlemiyor. Uzman birisinden destek almiosan veya egitimli degilsen ozellikle borsaya vs girmemelisin. Paran yoksa hic girmemelisin.
Aynen dostum borsa hakkinda pek bi fikrim yok o benim için son plandaydi zaten sadece asil aklimdaki trendyol vb. Sitelere yonelmek daha onceden ticaret tecrubem var o yuzden ozellikle onu dusunuyorum sence mantiklimidir?
basarili olmazsin diye bisey yok ama her senaryo goz onunde bulundurulmali. işler istedigin gibi gitmezse batarsin. ben borcla krediyle bi işe girisilmemeli diyorum. Bu arada e ticarette arastirdim sozde egitim veren bazi sahsiyetler var onlarin kim oldugunuda iyice arastirip egitim oyle alinmali
Tamamdir dostum gorusun icin cok tesellur ediyorum
Manchester City - Dortmund MS 1 oyna , temiz para
Ahahaha kanka kumara tovbeliyim rulette tamamen sifirlandiktan sonra
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?