İşsizim, borçlarım var, param yok, memur arkadaşlarım küçümsüyor
1 sa
Cevap
13Cevap
Valla ben memurum reader marka telefon kullaniyorum djdjd kardeşime iPhone 15 aldım , ama benim hiç öyle lüks telefon kullanma gibi bir amacım yok. Kimseyi de elindeki telefona göre kucumsemem ya da pahalı telefon kullanıyor diye üstün gormem
Keşke herkes böyle düşünse
Cevrendekilerin ne düşündükleri umrumda olmasın. Birisi benim elimdeki telefonu kucumsemeye kalksa sen de arkadasimsin madem beni bu kadar onemsiyorsun gidelim telefoncuya bana adam akıllı bir telefon alalım o zaman derim. Yok falan der muhtemelen, ben de cebinden çıkmayacak paranın şovunu yapma o zaman der kapağı geçiririm kendisine
Kimseyi ırgalamaz, gittim ayfon 12 promax aldım ilk tr ye geldiğinde 1 hafta sonra üstünden tır geçti adı sanı belli olmayan android kullandım 1 yıl şuanda da afyon 11 var bozulursa 6s var ona geçerim kimin umurundaymış
Valla benim telefon eski ama değiştirmiyorum iphone hele hiç değil. Öyle bir şey diyen olursa ağızlarının paylarını alıyorlar adamlar iphone garip bakmaya başlıyor heheheheh
İlk çıkanlardan olduğu için küçümsüyorlar
Diyom ya ben şaşıyorum yani iphone kullanana. Android gibi rahatlık varken
Bir Çok Şey Yazabilirim Ama Kaldırılacak, Kimene Arkadaş Kimene, Fakir Olmak Suçmu Peygamber'de Fakir'di, İnsanlıktan Nasibini Alamamış Ahlaksızlar!
Fakirliğimin sebebi başka normalde beni takdir etmeleri gerek
Sorun sende değil ki senin arkadaş diye gördüğün arkadaş olmayan kişilerde.
Birileri seni eziyor ise arkadaşın değildir
1 ay sık dişini para cebine girince kaçak redmi al oh mis o hergelelerin de sinsi yılan olduğunu anlamış oldun böylelikle
Çok kırıcı ama telefonla insanları yargılıyorlar memur oldukları için beni dışlıyorlar
Fazla mı kötü arkadaş çevren var da
Salla gitsin onlara ne
Düşenin halinden düşen anlarım canım
Onlar ancak eleştirmeyi biliyor
Sen bakma onlara hayat maddiyattan ibaret değildir önemli olan elindekine şükretmeyi bilmektir
Geliştir kendini kimsenin altında ezilme
Dipteyim çıkamıyorum
İnsan olan kimseyi küçümsemez
Memur olunca değiştiler
boş ver ne olursa olsun önce insan olsun. Memur olunca ne oluyor ya Allah aşkına. Sktrtet hepsini
ben hala 6 senelik telefon kullanıyorum
Senin de mi ıphone 6
android telefon ve ben telefonun insana hava kattığına inanmam
kaç paralık telefon istesem her sene yenisini alırım
ben daha büyük düşünüyorum ev arsa bahçe ticaret gibi
Ayfon 6 mı kaldı la
Evet herkes yeni model alamıyor
Derdin bu mu
Çok derdim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, böyle hissetmen çok doğal ama asla yalnız değilsin. İnsanların dış görünüşe veya maddi duruma göre yargılaması çok yanlış. Unutma ki senin değerin bir telefon ekranıyla ölçülmez. Emin ol, bu zorlukların üstesinden gelecek gücün var! 💪 Her şey zamanla yoluna girecek, inan buna. İçindeki o pozitif enerjiyi kaybetme sakın! 💖