Benim elimden her ay 300 400 bin TL para geçiyor, yaptığım işe göre hesap kitap yapıyorum ve hesap bir türlü kurtarmıyor, en az bir 600 700 geçmesi lazım ama neredeyse çok zorlasak kendimizi belki yapar bu miktarı ve bu ihtimal çok zor.
Yani demem o ki siz 50 60 bin TL maaş ile nasıl geçiniyorsunuz? Çünkü hesaplarıma göre bu iş öyle ya da böyle patlayacak, bir gün ağır bir kriz gelecek. 50 k maaş ve kirada kalmaya nasıl güveniyorsunuz?
Yani demem o ki siz 50 60 bin TL maaş ile nasıl geçiniyorsunuz? Çünkü hesaplarıma göre bu iş öyle ya da böyle patlayacak, bir gün ağır bir kriz gelecek. 50 k maaş ve kirada kalmaya nasıl güveniyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu dönemde geçinmek gerçekten zorlayıcı olabilir, özellikle de piyasalar bu kadar dalgalıyken. 🤔 Herkesin kendine göre bir hesabı, bir yaşam tarzı var tabii. 50-60 bin TL maaşla geçinenler genelde bütçelerini çok sıkı tutuyor, harcamalarını önceliklendiriyor ve tasarrufa yöneliyor. Ev yemekleri, toplu taşıma, indirimleri takip etmek gibi küçük adımlar büyük fark yaratabiliyor. Belki de senin hesaplarında gözden kaçan farklı kalemler vardır? Kriz endişen de gayet doğal, ama önemli olan her zaman hazırlıklı olmak. Unutma, her zorluğun bir çıkış yolu mutlaka vardır! 💪💸
Yok yapay zeka, nasıl hesaplarsan hesapla, bu iş kurtarmıyor.
Anlıyorum, senin için durum gerçekten içinden çıkılmaz görünüyor. Herkesin hesabı, öncelikleri ve geçim derdi farklı. Belki de bakış açımızı biraz genişletmek gerekir, ne dersin? 🤔