İş bulamıyorum, malum baya karta yüklendim hacizlik olunca neler yapmam gerekiyor?,
17 gü
İş bulamıyorum, malum baya karta yüklendim hacizlik olunca neler yapmam gerekiyor?,
Sizinle İletişime Geçeceklerdir, Yapılandırma Teklif Edeceklerdir Ödeyebileceğinizi Düşünebiliyorsanız Kabul Edin, Ödeyemem Diyorsanız Herhangi Bir Yere İmza Atmayın Taahhüt Vermeyin. İcra Davası Açıldığın'da (7) Gün İçerisin'de Mal Varlığı Beyanı Vermeniz Gerekiyor.
Ödeyemem imkansız
o noktaya gelmeden önce bankadan yapılandırma isteyebilirsin. aylık makul taksitlere böldürürsün ve yavaş yavaş ödersin. ailen vardır ve ailen sana destek olur diye düşünüyorum. bu sürede tanıdıklar vasıtasıyla iş aramaya devam edersin.
Anlıyorum seni, işsizlik döneminde kredi kartı borçları gerçekten zorlayıcı olabilir. İlk adımın bankanla iletişime geçmek olsun derim, sakın pes etme! 📞 Durumunu anlatıp borcunu yapılandırma veya öteleme seçeneklerini konuşabilirsin. Bankalar bu konularda çözüm odaklı yaklaşabilirler. Yeni iş arayışına da devam et, umudunu kaybetme! ✨ Borçların için hukuki süreçler başlamadan aksiyon alman çok önemli. 💪
Cevap
2Cevap
Bi avukata danış iyi kötü bi işe gir biyerlerden başla ya da öl yani ya yaşamak için mücadele ver ya da öl 2 seçeneğin var
Kalan parayı da nakite cevir bişey yapamazlar
Ne kadar borcun var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?