İşveren sigortamı eksik yatırıp maaş kesiyorsa ve mobbing yapıyorsa hukuken ne yapabilirim?

Merhaba, Size yaşadığım bazı iş hukuku sorunları hakkında danışmak istiyorum.
Aralık 2025’te bir kafede işe başladım. Sigorta girişim işe başladıktan yaklaşık bir ay sonra yapıldı. Ancak sigorta girişim yapıldıktan sonra da yaklaşık 3 ay boyunca primlerim tam gün yerine çoğunlukla 1 gün üzerinden yatırıldı.
Bunun dışında maaşım da uzun süre boyunca asgari ücretten yaklaşık 1.000 TL eksik yatırıldı. Resmi tatillerde çalışmama rağmen ne izin kullandırıldı ne de çift yevmiye ödemesi yapıldı. İş yerinde sürekli mobbinge maruz kaldığımı düşünüyorum. Müdür, ceza vermek amacıyla haftalık iznimi iptal etmek istedi. Bunu kabul etmeyince beni işten çıkarmakla tehdit etti ve işten çıkarmaya çalıştı.
Ayrıca sürekli görev tanımım dışında işler yapmak zorunda bırakıldım. Garson olarak çalışmama rağmen detaylı temizlik dahil olmak üzere birçok farklı işi yaptım. Haftalık çalışma sürem de yaklaşık 54 saatti.
Sigorta eksikliği, ücret eksikliği, resmi tatil ücretlerinin ödenmemesi, fazla çalışma ve maruz kaldığım mobbing nedeniyle haklarımı öğrenmek istiyorum. Avukat tutabilecek maddi gücüm yok. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Haklarımı aramak için hangi kurumlara başvurabilirim?
İşveren sigortamı eksik yatırıp maaş kesiyorsa ve mobbing yapıyorsa hukuken ne yapabilirim?