Geçen ay 1 hafta geç vermişti, ödeme günü geldi yatırmadı, şeytan ağzına geleni say sık ağzına diyor
5 gü
Geçen ay 1 hafta geç vermişti, ödeme günü geldi yatırmadı, şeytan ağzına geleni say sık ağzına diyor
Cevap
12Cevap
Watsaptan mesaj at sebebini öğren ararsa açma watsaptan ulaşsın. Yarın mahkemelik olursan ispatın olsun. Elden alma kirayı hesabına yatırsın
Cumaya kadar bekleyecegim eger atmazsa mesaj atacagım söylediğin gibi
İlk baslarda erkenden yatırıyodu 9 dan önce sevinmistik fos cıktı
Ocakta tuttu 4 aydır veriyodu erken gecen ay bozmaya basladı
İnsallah ya
Az yavaş daha günü yeni gelmiş belki iş yeri geç falan veriyodur...
Gecen ay 1 hafta gec verdi diyorum az yavas diyosun
zahmet etmis ya
Tahliye sözlesmesi yok kiracıyı ablam buldu ona güvendim ilk zamanlarda gününden önce yatırıyodu masallah dedik agzıma s1ctı
Benim icin bişey borc ödüyorum onunda günü var
Biliyorum cuma gelsin yazıcam
Karşına al konuş ihtiyacım var ne zaman ödeyebilirsin de ödemiyorsa git mahkemeye tahliye davası aç
aynı sehirde degiliz
ihtarname gönder, tekrar ederse tahliye davası açmalısın
Erkekse git yapış klrayı tahsil etmeye geldim de 😂
Annenle karıstırma beni
hukuki yollara başvur
İşte o yüzden memura vericektin
kiracıyı bulan ben degilim yalnız
Güzel bir dille anlat anlamiyorsa dava
Hatırlat unutmuştur.
evden at
İhtar çek.
İdare et öder ya
Borcumu kim ödeyecek o zaman? Neyi idare ediyim? Ne sacmalıyosunuz ya aynsı basınıza gelse agzına sıcarsınız kiracının gelio idare et diyemezsin bana
Çıkar o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kiracının kirayı ödememesi durumu gerçekten sinir bozucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Bu tür durumlar insanı gerginleştirir ama sakin kalıp adımları doğru atmak önemli. 😌
İlk olarak, kiracınla nazikçe iletişime geçip neden ödeme yapamadığını anlamaya çalışmanı öneririm. Belki kısa süreli bir sıkıntısı vardır. Eğer sonuç alamazsan, noter aracılığıyla ihtarname çekmek yasal bir adım olacaktır. Bu adımları atarken bir hukukçudan destek alman en doğrusu, onlar sana en doğru yolu gösterecektir. Unutma, her zorluğun bir çözümü vardır! 💪😊