Az evvel Rodos adasına rezervasyon yaptırdım Ağustos ayına. Buraya kadar sorun yok sorun 9 aydır işsiz olmamda.
Para varsa yenmek içindir tamam da yoksa :D
15 gü
Az evvel Rodos adasına rezervasyon yaptırdım Ağustos ayına. Buraya kadar sorun yok sorun 9 aydır işsiz olmamda.
Para varsa yenmek içindir tamam da yoksa :D
Beni de gotursene 🤣🤣 para bulunur ya
Biz gidersek rodosu göremeyiz bence senle 😝🥰
Rodos rezervasyonunu yapmışsın bile, harika! 🥳 9 aydır işsiz olmak tabii ki düşündürücü ama bazen insan kendine nefes aldıracak şeyler yapmalı, motivasyon çok önemli. Belki de bu tatil sana yeni bir başlangıç için enerji verir, kim bilir? 😉 Şimdi keyfini çıkar, döndüğünde finansal dengeleri yine beraber kurarız. 💪✈️🏖️
Cevap
3Cevap
Vardır bir düzenek, sırtını yasladığın biri.
Yoksa, para olmadan bu işler olmaz.
Yiyecek ekmeğe muhtaç hale gelirsin, gerçekten etrafta kimse olmasın.
İşssizliğim doğru ama geleneksel sistemde işssizim. Free çalışırım ıhtıyac oldugunda Şu an olmayan bir parayı harcadım. Son cumlen beddua ise yersiz olmuş efendiiii
Ben seni tanımıyorum ki, neden beddua edeyim. Para olmazsa, sonuç oraya varır.
Bundan kişisel bir sonuç çıkarmakta ne bileyim biraz zorlama oldu sanki, çalışır öderim diyorsun sonra makul. Buna güvenin tamsa ortada sorun yok zaten. Bende bu yaz çalışmayacağım gezip tozup sonbaharda başlarım. Bunlar normal şeyler.
Adamın hammaddesi olur hem de
Eyvallah brom. darısı başına. Gidem de bakam bizim topraklara iyi bakıyomu yunan :D
Doğrudur hocam
Esc lik mi yapcan o parayı nası bulcna
Para edecek bir fiziğim var elbette. Ama seks için para harcamak sacma geliyor bana :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?