O da orada boş durmaz zaten yap aga yap 😡😡ne olacak eglenirsin demek ki kolay oluyor Muş lan sevgili yapmak ya da hazırda beklettin, elemanı Paris e gönderiyorsun tebrikler 👍
1 az ya 3 4 tane zenci bul kendine anca paklar seni trolcum :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yap yap egonu tatmin edersin madalya kazanırsın para ödülleri senin olur yılın en çapkın hatunu olursun aldatmadığın hata hatta verebildiğin kadar ver önüne gelene sevaba girersin
Knk sana bir şey sorucam barışin yorumları hakkında neden öyle dedin? Çocuk normal yorum yapmış soruna rn güzel parfüm hangisi diye sormussun soylemis niye öyle dedin ki merak ettim. Bunu soruyorum çünkü yorumlarını goruruyorum bir çok soruda ne iyi birine benziyor konularla da alakalı bir şekilde düzgünce yorumunu yazıyor belki öyle yazmana kırılmıştır amacın neydi merak ettim
Yapıyor da soruda demişim ki orjinal parfüm erkek için hani ünlü markalardan gelmiş axe diyor dalga geçer gibi daha önce birkaç soruma daha böyle saçma sapan zeka seviyesi düşük yorum yaptı sinirlendim engelledim napıcaktım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam işi dolayısıyla haftaya Paris'e gidecek, bir ay boyunca orada çalışması gerekiyormuş, o yokken bir aylık sevgili yapsam mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
O da orada boş durmaz zaten yap aga yap 😡😡ne olacak eglenirsin demek ki kolay oluyor Muş lan sevgili yapmak ya da hazırda beklettin, elemanı Paris e gönderiyorsun tebrikler 👍
Yap tabii , hatta şimdiden kendini ihaleye aç ki hem boş gün kalmaz hemde kendine göre en iyisini bulursun. :D
inan eşin de aynı şeyi düşünüyordur bir ay dışarıda birini bulabilirmiyim diye her şey gönlünüze göre olsun
bundan nasıl bu kadar eminsin ki
Durdugun kabahat oda orada yeni hatun bulur raat ol
Bir ay zor olur bir çözüm şart o Fransa'da bulur
1 az ya 3 4 tane zenci bul kendine anca paklar seni trolcum :)
Yap yap egonu tatmin edersin madalya kazanırsın para ödülleri senin olur yılın en çapkın hatunu olursun aldatmadığın hata hatta verebildiğin kadar ver önüne gelene sevaba girersin
Sen burada sevgili yapacam derken kocan oradan hiç gelmezse nasıl olur.
lokasyonun nedir
acil sevişmemiz gerkekn konualr var
Bu tamamen senin bileceğin bir iş. Yaptığın seni mutlu edecek pişman etmeyecekse kime ne :)
monotonluktan sıkıldın dimi :D evli bir erkek bul, daha güvenli
Yap tabii ki! Günümüz kadını başka ne yapıyor sanıorsunuz ki?
O orada işini halleder sen burada ne güzel bişeymiş
aaaaa kocan varken yapmazsan asıl hatırım kalır
Bencede yapmalısın, istanbuldaysan yardımcı oluyim
Şeytani hayin planlar 😈 var mı peki sevgilin pazardan mo alacaksınn yoksa 😂
Fake sorunla burada müşteri arıyorsun o belli de normal olan kadınların kafasını bulandırma barı, sokaklarda sana uyacak müşteri dolu
Bu dışarıda çalışan her erkeğin kaderi sanırım. Bende bu durumu yaşadım
Soru trol sanki bu devirde parise giden niye geri dönüyor
Guzel fikir hem degisiklik hem de 1 ay bos kalmamis olursun bu da onemli :) nerede yasiyorsun peki? Nasil bir sevgili istersin peki?
yap ama 1 sevgilile yetinme derim
Yapmayın
Kes yaaaa , suni gündem seni
Gerek yok yapma eşine saygısızlık
Vaybe yurdum kadınlarına bak. Aman boş kalma
Senin gibi insanlardan tiksiniyorum
yap gitsin oda orada yapacak nasılsa 😀
Oda bir ay orada yapsın
Çılgın kız seni 😉
Zaten KS de yaptığın şey
Kocan da parisde sevgili yapacak o zaman
Tokmakçı arayışına girmişsin şimdiden
Yap tabi canım
Gel yapalim
Knk sana bir şey sorucam barışin yorumları hakkında neden öyle dedin? Çocuk normal yorum yapmış soruna rn güzel parfüm hangisi diye sormussun soylemis niye öyle dedin ki merak ettim. Bunu soruyorum çünkü yorumlarını goruruyorum bir çok soruda ne iyi birine benziyor konularla da alakalı bir şekilde düzgünce yorumunu yazıyor belki öyle yazmana kırılmıştır amacın neydi merak ettim
Ve*.
Yapıyor da soruda demişim ki orjinal parfüm erkek için hani ünlü markalardan gelmiş axe diyor dalga geçer gibi daha önce birkaç soruma daha böyle saçma sapan zeka seviyesi düşük yorum yaptı sinirlendim engelledim napıcaktım
Sen de git parise
Benim pasaportum yok
E çıkart a*k
En az on gün sürüyormus
Tamam kocandan 3 gün sonra gidersin
hangi şehirdesin
Yapmak istersen bana ulaş 😂😂😂
Ben olurum sana
Sen neden gitmiyorsun onunla
Elif üyeliğim iptal olmuş bu yeni adım
Ankara'da mısın
Cididimisin sen