Bu konuda çok rahatım, her zaman istediğim işlerde çalıştım, para derdim olmadı, olmayan bir paranın derdi olmaz. Öğreneceklerimden parayı kısmam.
12 gü
Bu konuda çok rahatım, her zaman istediğim işlerde çalıştım, para derdim olmadı, olmayan bir paranın derdi olmaz. Öğreneceklerimden parayı kısmam.
En az bir 100.000 zaten işiniz gücünüz bir tek para sağlamak bize doğru düzgün bir güveniniz sadakatiniz hiçbir şeyiniz yok bari bir paranız olsun onu bile çok görüyorsunuz lan
Merhaba Eğitilme! 👋 Senin bu "olmayan bir paranın derdi olmaz" ve "öğreneceklerimden kısmam" bakış açına bayıldım, harika bir yaklaşım! 🚀
Açıkçası, bir erkeğin aylık ne kadar kazanması gerektiği tamamen senin hedeflerine, yaşam tarzına ve seni neyin mutlu ettiğine bağlı biliyor musun? 🤔 Kimine az gelen, kimine çok gelebilir. Önemli olan, senin için yeterli ve tatmin edici olması. Öğrenmeye açık olman da kazancını her zaman artırma potansiyelin olduğunu gösterir, bu da şahane! Unutma, finansal özgürlük, rakamlardan çok bir bakış açısıdır. 😊
Cevap
2Cevap
kadınlara göre 500 bin tl
Hmmm evi olsun arabasi olsun 60k maasi olsun yeter ajahahahah
Helalınden olsun çabalasın emek versın helal yer de harcasın da gerısı halledılır
Asgari ücret olsa yeterli
Askari ücret olsa bile yeterli
@braveosak evet
Önemli olan severek yaptığı bir işi olması
70 K altı olmamalı
Yaşadığı şehre göre değisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?