+1 yılBir erkeğin kazancı, aşağı yukarı eşinin kazancı kadar olmalı.
Kadın daha fazla para istiyorsa bir zahmet çalışıp kendisi kazansın. Bu konuda istisna anneliktir bence. Eğer anneliğini yapmak, çocuklarını güzel yetiştirmek için iş ile uğraşmak istemiyorsa bu konuda erkek saygı duymalı ve kadınına köle muamelesi yapmamalı asla.
Aksini düşünen kadının da kendisine saygısı yoktur bence.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek Kadın Değil Bir Kişi Geçinmek İstiyosa Maaş Önemli Değil Önemli Olan Enflasyon. Çünkü Herşey Buna Göre Zamlanır. Size Şunu Diyebilirim Doların Euronun Artması Enflasyonu Arttırır Arttıkça Ülke Cari Açığı Kapatmak İçin Vergileri Arttırır Bu Enflasyonu Arttırır. Buda Ülkedeki Malları Zamlandırır. Dolar Euro Çık maya Devam Ettikçe Bir İnsanın Aylık Maaş İhtiyacıda Artar. Yani Bu Sabit Değil.
00 Yorumla
+1 yılSorunun sorulma yanlışı var burda. Burda çalışan bir kadın ve erkeğin ortak kazancı ne kadar olmalıydı soru.Çünkü bu ekonomik ve Türkiye şartları altında 2 tarafta çalışmadan evliliği bırakın birlikte zaman geçirmeye para miktarını denkleştiremez.Çalışmak zorundalar. Ve şöyle bir yöntem uygulanmalı 2 tarafta çalışıyor ise parayı ortak habersiz kullanmamalılar. Anca beraber kanca beraber.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNot: 5-6 dan çok fazla kazanıyorum
Bir kadının maaşı kaç olmalı sorusu ile tamamen aynı cevaba sahip soru. Ha eğer farklı bir cevap var diyorsanız o zaman erkekle kadın eşit değildir diyelim erkekler kadınlardan kat kat fazla para kazanıyor kendi çabası ile zengin olan kadın yok gibi bir şey evet kadın erkeğine hizmet edecek o mantığa göre.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bir erkeğin değil, bir insanın aylık geliri en az 5 bin olmalı.
Aşağısı süründürür00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sizin gibiler ancak gelirine bakar işte
711 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kadin calismiyosa erkek asgari ucret aliyosa o ev nasil dönecek realist ol
- +1 yıl
Hadi bide cocuk olunca ekonomik kriz olacak haksiz mi
- +1 yıl
Burda konu bankamatiklik falan degil. Kadin calismiyosa erkek bunu bilerek evlendiyse sorumlulugu alabilmeli. Asgari ucret alan bir adam kira mi odeyecek fatura mi odeyecek cocuk mu bakacak karnini mi doyuracak? Karisinjn ihtiyacini mi karsilayacak? Tek asgari ucretli bir adam bunlarin hepsine yetisemez biz bundan bahsediyoruz. Ayrica kadin cocuk dogunca ekstra zaten bir sure calisamiyo bunlari goz onune alarak su kadar olmali diyoruz
- +1 yıl
@emre00 abi benden büyüksün kusura bakma cevap vermek gibi olmasın ama yaşım küçük ola bilir yaşadıklarım büyük. Eskiden bizde kötü durumdaydık az parayla aileye bakılmıyor. En fakir bir insan bile çok zengin ola biliyor bende millete hep ağlamak yerine kafanızı çalıştırın para kazanın iş kurun derim.
Gelir her zaman olduğu gibi büyük bir önem teşkil ediyor. Fakat bu durumu bir kriter haline getirmek sadece acizlik ve aç gözlülüktür. Artık hayat ucuz değil ve her geçen gün pahalılaşma ya devam ediyor. Evlilikte kadın erkek maddiyatı ayrı değildir, sevgili değilsiniz bu zihniyetten kurtulmanı diliyorum. Kimse kimsenin kölesi veya çomarı değil.
60 YorumlaBu tip düşük zekalı asalak kadınlara, sırtınızdan geçinme imkanları vermeyin beyler.
Kimsenin aç karnını doyurmak, kıçına giyeceği donu almak zorunda değilsiniz, bunlara harcadınız her kuruş zaruret değil, lütuftur.
Bu cömertliğiniz karşısında minnettar davranmayıp, ''zorunda'' diyen sülüklere yağmurlu havada su vermeyin ve hayatınızda tutmayın.
Yine aynı şekilde her alanda eşitlik naraları atan bu çıkarcılara, para konusu açıldığında erkeğin üstünlüğünü ve kadının elini cebine atmama lüksünü dayatan tek hücreli kadın cinsiyetiyle duygusal bağ kurma gibi bir şeref kazandırmayın..57 Yorumla- +1 yıl
Kullandığın bazı tabirler çok çirkin. Şimdi sen bir kadınla tanıştığında onun çalışıp çalışmadığını bileceksin. Mesleği var mı yok mu öğreneceksin. Aynı şekilde kadın da bunları aşağı yukarı öğrenecek. Bu dönemde ev geçindirmek çok zor. Maddi sorunlar manevi sorunlara da sebep oluyor ailelerde. Bir adam çalışmadığını, mesleği olmadığını bildiği bir kadınla evlenmeyi göze alıyorsa bunları da göze almış değil midir beyefendi? Ha kast ettiğiniz şey hiçbir mesleği olmayıp ben zengin koca istiyorum vari kadınlarsa söyledikleriniz - hakaretler harici- doğru.
- +1 yıl
@entelkadiiin Kullandığım bazı tabirler değil, tüm tabirler gerçeği yansıtan gerçeklerdir. İyi alıştınız her dakika sizi öven, iltifat eden, yalakalık yapan erkeklere. Arada bir gerçekleri söyleyen erkekler olunca linç edip, çirkin konuşmakla suçlar oldunuz. Gerçeklere çirkin diyen, en ala çirkindir öncelikle bunu bil.
Bir kadınla tanıştığında çalışıp çalışmadığını öğrenmek erkeğin en doğal hakkıdır. Velev ki onu işsiz haliyle kabul etti, bu durumda elbette aç karnını doyuracak. Fakat kadının erkeği ''sen şu kadar kazanmak zorundasın, ev geçindirmek zorundasın'' ve türevi emirlerle baskı altına sokma hakkı yoktur.
Baskı altında olup, halen bu tip vasıfsız kadınlara tahammül eden erkeklere ithafen bir uyarıda bulundum ben de, bunlara prim vermeyin, muhatap almayın dedim.
Bile bile lades yapmaya devam eden erkeklere söylenecek söz yok, kendileri bilirler. - +1 yıl
Söylemek istediğini hakaret olmadan ifade edemeyen insanlar genelde yüz yüze iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Hala hakaretin gerçek diyorsun.
- +1 yıl
@olustur alkışlıyorum kardeş. Söylenecek laf bırakmamışsın.
- +1 yıl
Hahahahah sjnznsbxhzh sus lan bay 31
- +1 yıl
@olustur Bir kaç yorumda söyledim bunu , yorumlarda herkes 6000 , 7000 kazanıyor ya da bu rakamları az buluyor. ( ekonomi açısından değersiz olabilir mesele bu değil ) Ama bu adamlarla aynı Türkiyedemi yaşıyoruz? Asgari ücret alanlar , işsizler , öğrenciler nerde peki? Adamlar öyle bir konuşuyor ki şaşırdım kaldım. Sanırsın İsviçrede yaşıyorlar arkadaş
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılbir erkeğin aylık geliri bir erkeği ilgilendirir
dinen kadının bunu istemeye hakkı var evet ama vicdanen yok
sadece erkek evi geçindirecekse kadın öyle her şeyi istemeyecek, her modanın en güzeline talip olmayacak, öyle her gün harçlık istemeyecek maden kocasına sadık olacaksa evinde duracak zırt pırt çıkmayacak, kocası onu memnun edecektir, fazlasını istemeyecek, beklemeyecek. Gün gün gezmeyecek, tatile gitmeyi beklemeyecek, evin reisi ne derse o olacak
bunları taahhüt ediyorsun yarın gel başla10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar boş konuşmıuşsunuz yorumlarda
herkez en az 5 6 bın yazmıs kardeşim siz hangı dunyada yaşıyorsunz
herkezi doktor avukatmı sanıyorsunuz kım alıyor bu devırde 5 6 bın lıra maaşı
sıtede kolpadan maaşım 5 bın 10 bın dıye atıp tutanlara bakarakmı bu istatikleri veriyonuz hepsı aç açççççççç asgarı ucretle gecınen garıbanlar fazla kapılmışsınız sanal ortamda atılan palavralara siz hepsi acından ölüyor
su memlekette kaç mılyon asgarı ucretle gecınen ınsanlar var
asosyal ortam sızı fazla rahat davranmaya teşvik etmiş anlaşılan dunyaya 1 açılında gözünüzü açın artık herkez ekmek parası derdıne düşmüş baba parasıyla evde hayaller kurmaya benzemıyor gerçek dunya12 Yorumla- +1 yıl
@malabsorbsiyon kardeş 1 saattir yorumlara bakıyorum. Sonunda gerçeklerden konuşan biri. Yorumda herkes 6000 , 7000 , 10.000 alıyor bu ne iştir arkadaş. Aynı Türkiyedemiyiz anlamadım Vallaha
Erkeği bilmem ama Türkiye'de 4 kişilik bir aileysen ve çocuklarını başkalarına ozendirmeden büyütmek istiyorsan 5-6 aşağısı kurtarmıyor anne de baba da çalışmalı hatta
Ayda 10.000 gelir olursa muhtemelen ben evlenene kadar ev kiraları uçacak bin küsur kiraya gitse kira, su, gıda, eğlence, giyim çocukların eğitimi falan derken her zaman bir de çocukların geleceği için köşeye para atılmalı ki bana ya da eşime bir şey olduğunda sırtları yere değmesin
Bugün anne babama bir şey olsa evimizden başka hiç bir şeyimiz yok tek basima iki çocuğa da bakmak için onları toprağa verdikten üç gün sonra çalışmak zorundayım çalışmak sorun değil ama onlara kim bakacak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılyorumları okurken çok eğlendim 😂 bugüne dek insanları genelleyen diğer insanlardan hep nefret ettim. onlara hep nefret kustum. çünkü insanları fiziksel ve karakter özelliklerine göre hep bir kalıba koymaya çalıştılar. her neyse. fakat bu durum fiziksel ve karakter özellikleriyle alakalı değil. her insan yaşam standartları yüksek olsun ister. evlendiği insanın geliri de önemli bir faktördür bunun için. erkekler çalışsın, kadınlar yesin zihniyetinde değilim. hayat müşterek. hatta kadın da çalışsın ki daha çok para girsin haneye. maddiyat düşkünü değilim ama para önemli arkadaşlar. hayal ve duygular aleminde yaşamıyoruz. maddi gelirine göre eş seçmem evet ama geliri güzelse de tadından yenilmez. her neyse, kendi ailemi baz alarak söylüyorum o eve aylık 30.000 girmelidir.
111 Yorumla- +1 yıl
erkeğin aylık geliri de 15 bin olsa gayet makul olur.
bu arada soruyu soran arkadaş, erkek kadına bakmak zorunda değildir. kadınlar bakıma muhtaçmış gibi davranmanı anlayamıyorum. bu kadar aciz olmayın lütfen, sizin gibiler yüzünden kadının evde olması gerektiğini düşünen zihniyetler çoğalıyor. gerek yok. - +1 yıl
babam söyleyim de alsın
- +1 yıl
fakir erkekler gerçekleri kaldıramayıp yorumumu beğenmiyor kdkdk yazık
- +1 yıl
kuma dedin şimdi, artık çok geç dkkd
- +1 yıl
onun da görüşü önemli şimdi kdkdk
- +1 yıl
aranızda anlaşırsanız bize laf düşmez
- +1 yıl
sen bilirsin 😎
+1 yılErkek kadına bakmak zorunda falan değil, bu kafadan kurtul. Sen herhalde yonmaya adam arıyorsun.
He ben karıma bakar mıyım? En kralından bakarım, çalışsın çalışmasın önemli değil. Maaş alda bile günlük sorarım harçlık vereyim mi diye peki zorunda olduğum için mi? Hayır çünkü o benim karım ne kendi arkadaşları içinde geri kalsın isterim, ne canının istediği bir şeyi almaktan vazgeçsin isterim. En kralını, güzelini almaya çalışırım. Ama senin gibi erkek yonucular, ya emlakçıya kaçar ya beyaz eşyacıya. Sonra takar bileziklerini gezer bakacak tabii bana der sen kurbanlık mısın da kendine baktırıyorsun? Saçmalık. Kocamdır içinden gelir diyeceği yere zorundaymış, sende haklısın ortalıkta yonulacak abazan çok.
10 Yorumla
+1 yıl5-6 😏 sanki pazardan elma seçiyor napıyor evlenedek adama senin maaş en az 5 6 olcak yoksa olmazzz mı diyeceğiz?
adamın maaşı neyse onu alır eğer gelir azsa kadında destek olur çalışır. Nasıl kafa yapısı bilmiyorum ki evde oturupta koca parasına umut etmek allahım sen görüyorsun.44 Yorumla- +1 yıl
*napıyoruz evleneceğimiz
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Az da olsa mantıklı insanların olması bir umut veriyor
buna net bir cevap vermek imkansız. tek yaşaması içinse bu kişiden kişiye değişir. evliliklerde ise erkeğin geliri çok yüksek olmak zorunda değil. kadın da çalışırsa beraber bir şeyler yapılabilir ve gayet rahat geçinilir. yani ikisinin maaşı dengede olmalı
31 Yorumla- +1 yıl
saçmalama istersen günümüzde artık kadınlar da iş sahibi birçok çalışan kadın var. bu kadın erkek eşitliği ya da her şeyi erkeğe yükleme olayı değil. eğer biz kadınlar olarak ezilmek istemiyorsak ve biz erkeklerle eşit olmak istiyorsak kendi ayaklarımızın üzerinde durmak zorundayız
+1 yılHerşey güzel ama. Herkes 5000 , 6000 , 7000 , 10.000 rakamlardan konuşuyor. Günümüz Türkiyesinde çoğu işsiz insan var , asgari ücret ya da 3000 TL geliri olan var. Herkes nerden bulacak yukardaki rakamlardaki işi. ( Eğitim , ticaret demeyin herkes aynı işi yapmak zorunda değil ve herkesin herşeye kafası basmak zorunda değil ) .
Madem 6000 istiyorsunuz ( para isteyenlere sözüm ) 3000 eşin kazanıyormu , sende 3000 kazanırsın al sana 6000. Geçinirsiniz. Hadi eyv.10 YorumlaBu gelir düzeyine göre değişir. Kadın kısmı çalışmıyorsa 5-6 dan bile fazla gerekir ki çocuk ihtimalini de göz önüne almak gerek. Her iki kişi de çalışıyorsa 5-6 ideal.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 'tabiki bir erkek kadına bakmak zorunda' işte buna güldüm.. 😂 Bu zihniyet yüzünden kadınlarımız, erkekler tarafından aldatılıyor veya şiddete maruz kalıyor.. Neden? Çünkü erkeğine muhtaç kalıyor... Bu düşünceden vazgeçin lao.. Kendi kariyerinizi yapın...
Şahsen bir erkek olarak güçlü kadın isterim...10 Yorumla
+1 yılErkeklere bakıyorum da bayağı kudurmuşlar. Bunlar koca olacak da biz de göreceğiz. Erkek tabi ki karısına bakmak zorunda. Maasinin ne oldugu onemli degil Allah ne verdiyse artik.
Nasıl ki kadın sizin soyadınızı almak sizin kutugunuze geçmek zorunda size hizmet etmek zorunda ise siz de aynı şekilde ona bakmak zorundasınız. Bunda kadını aşağılayan birşey yok. Isinize gelince ben ev reisiyim demeyi biliyorsunuz. Bosuna kadin erkek esittir naralari atmayin.
Bugün karıma bakmak zorunda değilim diyenler evlendikten sonra eslerinin patronları eşlerini onlardan daha çok görünce hemen erkeklik damarınız tutuyor. Çalışma yorulmani istemiyorum diyor😂. Evi arabayı bile eşlerinin üzerine yapacak tipler gelmiş ben karıma bakmam diyor.🤣00 Yorumla3000 kazanırken de 10000 kazanırken de değişen bişi olmuyor. Sadece mesela 100 liralık kot değil 500 liralık kot alıyorsun. Dışarda yemek yiceksen döner değil antrikot yiyorsun, Kinetix değil Nike alıyorsun gibi. Sadece yaşam standardin sukseliyor Birde etrafındaki insanların sana bakış açısı değişiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kadından üstündür diyen erkekler para mevzu olunca size bakmak zorundamiyiz durumuna geliyor ne kadar komik😂😂 Evini geçindirmek erkegin görevidir.kadın çalisir ve kendi masraflarını cikarir kocasina ekstra masraf cikarmak istemeyebilir bu bir tercihtir. En az 7 bin kazanmalı tabi bu şehir ve yasam standartina bagli olarak degisir
00 Yorumla Elinizi cüzdanınıza değil vicdanınıza koyun evlilik bir çiftin birbirine tutunarak hayatı bir beden gibi yaşamasıdır kadının erkeğin cebine erkeğin kadının cebine asılı şekilde yaşaması değildir evi tek erkek geçindirecek diyede bir kural yoktur.
31 YorumlaAmacın milleti gaza getirip yorumlatmak. Bende diyorum ki beş altı bini verecek olanlar, ancak senin 250 Gr. için hayran olanlardır, malesef bizlere o kadar çok veren yok ve sana göre de enayi yok, gramı piyasaya aç bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaileden aldıklarımla 20bin liradan fazla kazanıyorum şimdi ben batsam parasız pulsuz kalsam boşarmıydın? bıktım bu paraya takan türk kızlarından bügün bir video izledim kadın çocukluk aşkının hapise düştügünü duyuyor ve sürekli hapishanede adamı ziyaret ediyor ve adamla evleniyo adamın suçsuz oldugu anlaşılıp çıkıyor ve tazminat 8m dolar alıyo, adam ilk hapisden çıktıgında kadın adama bakdı kıyafetlerini aldı evini açtı işte böyle kadın istiyoruz sizin gibi aç kadınları istemiyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Pardon da kız niye parasız adam alıp baksın?
O anlattığın hikayeye gelince gerçek hayatta öyle tipler var ve hep parayı bulunca terkedilen oluyorlar 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@betterböcek benim anlattıgım hikaye gerçekde yaşanmış adam suçsuz yere hapis yatıyor zaten kadın çok vefakar , terketme falan olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı boyunca bir baltaya sahip olamamış babasının evinde halı görmemiş tipler elalemin oğlumun maaşından söz ediyor... dağdan inme dinden dönme sonradan görme sende hepsi var..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılKimse sana bakmak zorunda değil eşinde olsa, bunu önce bir anlamaya çalış.
60 Yorumla
+1 yılSenin aylık gelirin ne kadar çok merak ediyorum. 5 6 binden azsa konuşmaya bile gerek yok bu konuyu. Karşındakinden ne bekliyorsan sende onu vereceksin ona
20 YorumlaGüncelleme de okuduğum şeye inanamıyorum. Kadının geliri olsa bile erkeğinki ayrıdır yani erkek evi geçindirir. Diyecek bir şey bulamadım cidden.
21 YorumlaErkek onu yapacak peki sen ne yapacan artık erkekler enayi degil çalışan kadın istiyor Türkiye de yaşıyorsun yaşamak zor hayat zor değil Türkiye de yaşamak zor hele Türk kızıyla evlenip yaşamak en zoru Türkiyenin halinden beter
00 YorumlaErkek kadına bakmak zorunda değil. Çalış ve kendi ayakların üzerinde dur.
50 Yorumla
+1 yılNeden erkeğin aylık geliri sence önemli? Sponsor mu arıyorsun? Kendi gelirinin ne kadar olduğunla ilgilenmelisin,
31 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir erkek bir kadına bakmak zorunluluğu yok. Sen bu kafaya gidersen erkek sana bakmayı bıraktığında kendini sokakta ya da pavyonda bulursun.
Ciddi söylüyorum prim kasmak değil amacim önemli olan karakter adam olması değer vermesi seni el üstünde tutmasi. Zaten şu an maksimum askeri ücret bende çalışırım eşime evimize destek olurum birlikte gül gibi geciniriz. Dediğim gibi önce bir olmayı değer kıymet bilmeyi öğrenmeliyiz. Her şey para değil.
10 Yorumla
+1 yılGüncellemene cevap veriyorum.
Lafa söze gelince Kadın Erkek eşit, ama gel gelelim maddiyat olunca hemen Erkeği üstün görmek istiyorsunuz. İşinize nasıl gelirse işte.12 Yorumla- +1 yıl
Zihniyete bak erkegi ustun gordugumuz falan yok siz cocuk dogurun bakin evde biz calisip kazanalim bakalim size o zaman
- +1 yıl
Esas sizin zihniyete bak çocuk doğurun bakınmış. Bu yaradılışımızda böyle yani Kadın olarak dünyaya gelseydim doğurur bakardım tabiki ama Erkek olarak geldim Dünya'ya. Madem çocuk doğurmak zoruna gidiyorsa doğurma sende o zaman, evlenipte çocuk yapmayan bir çok çift var.
+1 yılBir ailede ister bir kişi çalış sın ister on kişi. Eğer bir ailede sadece bir çocuk bile olsa o eve aylık 7-8 bin TL girmeli bence. Hatta duruma göre daha da fazlası gerekebilir. 10 bin TL' nin bile yetmeyecek duruma gelmemizden korkuyorum. Bu devirde geçinmek zor. Kadının da erkeğin de maaş hesabı yaoması gayet normal bence.
00 Yorumla
+1 yılAile babası mı, çocukları var mı vs bunlara göre değişir bu maaş mevzusu. Tek başına yaşayan evi kendisine ait olan, İstanbul'da oturan bir erkekse 3,500-4000 diyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evliyse dediğin paraları kazanması gerekiyo hem de hanımı çalışmıyor veya çalıştırmıyorsa... Vaylar ekonomi zor bir denklem gibi 4,5 gibi bir maaş a da rahatça bakabilir.
00 YorumlaNe güzel iş lan oh. Erkek kadına bakmak zorundaymış. Irgat mıyız biz? Gidin çalışın kendinize bakın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adam asgari ücretle çalışıyorsa ne olacak evlenmeyecek misin? Maaşın gelirini belirlemen çok saçma, sonuçta herkes yüksek maaşlı bir işte çalışmıyor.
10 Yorumla
+1 yılYaşanılan şehre göre değişir küçük yerlerde yeterli
10 YorumlaNiye size bakmak zorundayız onu anlamadım :D Kendi kendine bak
20 YorumlaErkek kadına bakmak zorunda? Biz çalışalım siz yiyin öyle mi? Gold digger'lar sizi
22 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim gold diggerla ne alakası var biraz düşün biz eve bakıyoruz temizlik yemek çocuklara bakmak her boku biz yapıyoruz sizin tek göreviniz çalışıp eve para getirmek tabi bazen kadın da yardım etmesi lazım ama onca işi biz yapıyoruz siz o zaman hiç para getirmeyin eve yatın uzanın biz her işi görelim bir de zamanımız varmış gibi iş de çalışıp para kazanalım sizi yedirelim sizin yapmanız lazım ki sende ye karın da yesin böyle geri kafalıları anlamıyorum gerçekten
+1 yılGecinecek kadar olmalı herkesin hayat şartı geçirdiği para da farklı. Kendi bütçesine uygun bir hayat sürebilmeli
00 Yorumla
+1 yılFeminazi olduğu anladığım biri. Kadın erkek eşitliğini değil kadının üstünlüğü savunuyor. Yazık kafana.
00 YorumlaBu düşünce yapısını hiç sevmiyorum. Hayat iniş çıkışlarla doludur. Paraya bakıp evlenen g. tüne baka baka gider.
00 Yorumla
+1 yıl5.6 bin yetiyo valla allah herkeze versin. 5 6 bin tl ye gelene kadarda neler çektim . hala köpek gibi çalışıyorum.
00 Yorumla
+1 yılPara maddiyat bunlar önemli değil 20 bin alıp kavga edende gördüm 3 bin alıp 20 sene beraber olanıda ortamlık meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam olana 2500 yter bulundugu il ya da kırası yoksa
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılGiderinden fazla olmalı. Gider 25-30k larda iken gelir 20k karda bile olsa uzun vadede sürdürülmesi güç oluyor.
00 Yorumla Eşimin ne kazandığı açıkçası umrumda değil. Ben kendi parama bakarım, ki Allah’a çok şükür yeterince param var bizi kimseye muhtaç etmez.
Bu onun çalışmayacağı anlamına gelmiyor tabi ama aldığı ücret benim için önemsiz☺️20 Yorumla5-6 veren yer varsa bu adları ücret şartlarında vizede haber ver
00 Yorumlasen ne verebileceksin, vasfın ne. fiziksel özelliklerin hariç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzide bir feminazi örneği. Peki senin 5 6 k ya karşın verebileceğin ne var bir erkeğe.
00 Yorumla
+1 yılAçlık sınırı 6bin bana göre en az 25 30 olmalı ama o bile az
00 YorumlaErkek kadina bakmakla yukumluyse kadinda erkege itaat etmekle yukumlu
Ben demiyorum allah diyor.00 YorumlaErkeğin değil de Türkiye'de yaşayan bir "insanın" minimum 4k'ya ihtiyacı vardır geçinebilmesi için.
00 Yorumla
+1 yılYani bu devirde kaç bin tl maaşı pek önemli değil bir evi ve bir arabası olmalı yanına da 3 4 bin tl
00 YorumlaKendine ne kadar yetiyorsa o kadar kazanmalı, her birey gibi.
00 Yorumla
+1 yılMesleğine göre değişir.. isminle sorun çok uyumlu ncmxm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sana katılıyorum. Şu zamanda en az 5-6 bin maaş alması lazım ki evi geçindirebilsin. 🙄
00 Yorumla
+1 yılBir insanın, bir çalışanın aylık geliri o kadar olmalı.
00 YorumlaYumuşak davranıyorum 3bin in aşağısında iki kişi zor geçinir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan parayı idare edebilmesi ki sadece erkekğin maaşı değil kadının da maaaşı olmalı işinize gelince kadın erkek eşit işinize gelince kadın erkeğe bakmak zorunda
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına Türkiye şartlarında 25 yaşlarında olan bir erkeğin ne kadar malı olabilir bu zamanla kazanılır birlikte el ele ne kadar cahilsiniz ya çocuk olana kadar çalışırsın tabi bir tarafınız zora gelemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılyani eminim biz erkeklerde 5-6 bin olsun istiyoruz ama naparsın ülke şartları ayrıca güncellemede yaptığın açıklamana bayıldım :)))
00 Yorumla neden sadece erkek :) hani kadın erkek eşitti? bir kadının aylık geliri ne kadar olmalı? bence 15-20 bin.
20 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer