Merhaba arkadaşlar, sizlerden ikilemde kaldığım bir konuda fikir almak istiyorum.
Kredi kartı borcum vardı, uzun bir süre hastalandığım için çalışamadım, haliyle kart borcunu da ödeyemedim ve her geçen gün borç katlandı. Toparlanıp işe başladığımda ise tek seçenek icra ya da yapılandırmaydı ve yapılandırdım. Totalde 3 4 kere ara ödeme yaptım ve bir türlü borcum düşmedi, en son 189.000'de yapılandırma bir daha yapıldı ve sabit 11.000 TL ödemem vardı. Fakat kart kapandı diye biliyordum. Aktifmiş ve kartı kullanmadım, ona rağmen her ay ödeme tutarım artıp durdu, tek sebebi kartın aktif olmasıymış. Neyse, dün bir ödeme yaptım 19.000 ama bugün yine 22.000 ödeme gelmiş ve asgari olarak görünüyor bu tutar. Kart kesim tarihinde yapıldığı için bir daha gelmiş oldu.
Ben de bu döngüden sıkıldım, beni artık çok zorluyor ödeme tutarı, her ay artıştan dolayı ve şu an tek çıkar yolum komple kapatmak. Bunun için ise annemden hatıra 2 bileziğim var, sizce onları verip borcu kapatmalı mıyım yoksa ödemeyi zorlansam da ödemeye devam mı etmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer