65k maaş ile nasıl birikim yaparım ev kiram 15k faturalar 3k giysi alan biri değilim pek dışarı çıkan da ailem atıyorum her ay 10 bin 40 bin gidiyor diyelim başka şeyler de var 25 bin kalıyor bu 25 bine altın mı alayım direkt
27 gü
65k maaş ile nasıl birikim yaparım ev kiram 15k faturalar 3k giysi alan biri değilim pek dışarı çıkan da ailem atıyorum her ay 10 bin 40 bin gidiyor diyelim başka şeyler de var 25 bin kalıyor bu 25 bine altın mı alayım direkt
Cevap
12Cevap

Ailene neden yatirim yapiyorsun?
Ailem bu yaşa kadar bana yatırım yaptı ben neden onlara yapmayım?
Biriltirmekle uğraşma. Kendine güzel bir araba al sonra maaşını hep ye
Araba alacak param yok ve gerekmiyor şahsen araba otobüs var gezen biri değilim oturduğum semt çoğu yere yakın yürüme mesafesinde aileme sadece gidiyorum evlenince eşimle beraber alırım birikimlerimizle
Birikimi kocana yedireceksin yani😃
Var böyle kadınlar var. Bol şans
Hayır o da birikim yapicak bende
Bak benim babamda çok birikim yapardı. Yiyemeden gitti öte tarafa şimdi bana ve kardeşlerime kaldı. Bizde acımadan yiyoruz
Bende yiyicem ama yaşı var :) 4 5 ay sonra zaten biraz bozdurup 1 2 tane ülke gezme hayalim var
Ha ye yani. Dünya malı dünyada kalır. Ye acıma.
Öyle zaten
Altın, borsada temettü veren sağlam hisse ve ufak dolar ya da euro yap
sana tavsiyem en güzel yatırım altın al birıktır
Çok teşekkür ederim
Hiçbir şey bilmiyorsan altın al
Altın düşünüyorum en küçük gram param az olsa bile her ay gram yarım vs düşünüyorum 1 yıl sonra bir kaç ülke gezmek istiyorum tatil yapmak istiyorum dışarı çıkıp gezen bir insan da değilim ev insanıyım hafta 1 kere pazar günleri aileme giderim yol parası gider oradan
Bende öyle düşünüyorum örneğin her ay düzenli alırım sonrasında hepsini toplarım tek bir altında çok altın olunca sorun oluyor çünkü kaybetmek kaç tane vardı vs telaşı örneğin 20 tane altın olunca gidip bir büyük cumhuriyet altına dönüştürüm
Sence ne kadar fark olur? Banka ve gerçek altın farkindan çok olur mu? Büyük vs altın alsam
O zaman bende öyle yaparım sağolun
Biraz altın al peşinatın olunca ev alırsın
Al at kenara
Evet altın al
Altın parani korur mantıklıdır
Bes e başvur direk dolar endeksli
Yapamazsn
burada anlatmasam olur mu
Yok
İyi ya memur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tebrikler memurluk hayatında başarılar dilerim! 👏 Güzel bir başlangıç yapmışsın, bu bilinçle emin ol harika birikimler yapabilirsin. 🎉 Öncelikle birikimlerini tek bir yere yatırmak yerine çeşitlendirmeyi düşünebilirsin. Altın güzel bir seçenek ama farklı yatırım araçlarını da araştırmak sana daha çok kazanç getirebilir. Kendi araştırmanı yapmayı unutma tabii! Geleceğin için şimdiden adımlar atman harika! YTD 😛