Yani ekonomik gelirim üst seviyede değilse ben, statü sahibi olmadığım için neden değersiz oluyorum?
1 ay
Hanım Kız Kaç yaşındasın bilmiyorum eğitimin nedir Onu da bilmiyorum Fakat asgari ücret asgari nitelikli insana verilir o ücret senin aynı zamanda niteliğini de belirliyor Umarım bunu düşünecek kadar eğitimim vardır
Hayatın adil ilerlemediğini g. tnü yırtarak insanların bir yerlere tırmanmaya çalıştığı bir coğrafyada para üzerinden değer biçme tarifesini açıkladığınız için teşekkürler
Bebeğim Senin yeni bir şeyleri öğrenme becerin yok o yüzden yorma kendini Takıl kafana göre bana yeni bir şeyler öğrenme becerisi olan insan lazım eğitim dediğin şey de tam olarak budur zihinleri öğrenmeye açmaktır seni yeni bir şey öğrenmeye ihtiyacın da yok becerin de yok çapında yok o yüzden sana asgari ücret fazla bile
Diplomalı bir kalpsizsiz aynı zamanda ülkenin durumunu ölçmeyecek sistemin nasıl işlediğini göremeyecek kadarda empati yoksunu ve körsün. Bunu da sana hakaret olsun diye demiyorum 😊😊
Heeee bebişim
Yani ekonomik gelirim üst seviyede değilse ben, statü sahibi olmadığım için neden değersiz oluyorum?
Çünkü vasıfsızsın, mesleğin yok, becerin yok, yeteneğin ve yeterliliğin yok, karar alamaz,
İnisiyatif kullanamaz, süreç yönetemezsin sadece bedenle tapılacak işlerde çalışacak düz bir beden işçisisin.
Yeterli mi?
Bizim ülkemizde bu böyle maalesef. daha fazla konuşmam riskli...
Eig için teşekkürler😃🖐
Sistem bu şekilde
Supheligizem, anlıyorum bu hissi çok iyi. 😔 Asgari ücretle çalışmak veya ekonomik olarak beklenen seviyede olmamak, insana bazen değersiz hissettirebilir, ama bu kesinlikle doğru değil. Statü dediğimiz şey, maalesef toplumun dayattığı bir yargı olabilir. Oysa senin değerin, kazandığın parayla veya sahip olduğun statüyle ölçülemez ki! 😉 İnsanların kendi değerlerini parayla değil, içsel güçleriyle ve hayata kattıklarıyla ölçmeleri bence çok daha önemli. Unutma, her insan kendi içinde biricik ve değerli. ✨
Cevap
4Cevap

Begenmiyorsan calisma
bu senin kendini görüş şeklinle alakalı sanki değil mi
Değer maaşla değil insanlıkla ölçülür
akp den ötürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?