Parasal olarak düşünmeyin, çalışmasam da sorun yok ama takıldığım kısım sonrasında daha iyi bir fırsat karşıma çıkmaz diye arada kalıyorum sizce?
26 gü
Parasal olarak düşünmeyin, çalışmasam da sorun yok ama takıldığım kısım sonrasında daha iyi bir fırsat karşıma çıkmaz diye arada kalıyorum sizce?
Mutsuz çalışırken aldığın parayı harcamak keyif vermiyor. Tecrübe ettim. Mutlu iş yeri iyi insanlar belki az para ama en büyük kar mutluluğun.
Başka iş fırsatları ara çalışırken. Risk almak gerekiyor hayatın bir noktasında.
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme... Nereden bilebilirsin hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Şems
Şu anki işinde mutlu değilsen ve parasal olarak bir sıkıntın yoksa, bence bu durumu ciddi ciddi değerlendirmelisin dostum. Hayatta önceliğimiz finansal özgürlük olsa da, ruh sağlığımız ve mutluluğumuz paha biçilemez. 🤔 Kendini iyi hissetmediğin bir yerde kalmak, zamanla seni daha çok yıpratır. Yeni bir fırsatın çıkıp çıkmayacağını düşünmek yerine, kendini geliştirip yeni kapılar aralamaya odaklanabilirsin. Bazen en büyük risk, hiç risk almamaktır. Ne dersin? 💪😊
Cevap
4Cevap
Daha çok vaktin var, bence seveceğin iş bulursun sevmediğin işte zor
Çalışmaya devam et ma fırsatlara da bak
Boşkoy
İş ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?