Sevgilim benden iki kat fazla kazanıyorken lüks mekanlarda hesabı sırayla ödememizi istemekte haklı mı?

Ben asgariden az yukarı alıyorum 38 civarı, o da 75 alıyor ve öğretmen. Beni lüks mekanlara götürüyor ve çoğu zaman kendi ödüyor ama yemin ederim bazen ben de hadi bu benden olsun falan yapıyorum ya da çayı kahveyi ben ısmarlıyorum ki hani hiçbir şey almadı olmasın diye. Ama dün akşam beni balıkçı restoranına götürdü, kendi gitmek istedi, spontane her şeyi söyledi söyledi durdu. 1600 gibi fiş geldi, ödedi. Biz şundan bir tane almıştık dedi, şaşırdı mesela, fatura fazla geldi diye düşündüm. Yarısını ben vereyim dedim, yok sıkıntı yok bebeğim dedi. Çıktıktan sonra ne oldu ki dedim, fazla mı yazmışlar ürünleri, bir şeyler zırvaladı. Sonra dedi ki mesela, yediğimiz içtiğimiz şeyleri sırayla ödesek daha iyi olabilir, bir sen bir ben şeklinde. Ha ben yine öderim sıkıntı yok ama öyle daha mutlu olurum dedi. Kendimi mahcup hissettim, tamam dedim ama saçma geldi. Ben zaten teklif etmişim ki yapıyorum yani, hani her şeyi o ödesin benim cebimden beş kuruş çıkmasın diyen bir kadın değilim. Ondan sonra da sen mümkün olduğunca para biriktirmeye çalış, gelecek için yatırım yap diyor. Sen bu kadar lüks yerlerde yiyip durursan ben nasıl biriktireceğim, bir dahaki ay hiç harcamamam lazım mesela çünkü tatile gideceğim bütün birikimlerimle. Annem altın almıştı en son, ondan gayrı bir birikimim yok mesela.

Sevgilim benden iki kat fazla kazanıyorken lüks mekanlarda hesabı sırayla ödememizi istemekte haklı mı?