Kaçtır buluşuyoruz uzak mesafe hep o karşıladı her şeyi bu sefer bende biraz ödeyeyim diyince iki katını bana ödetmeye çalışıyor ve hiç utanmıyor ya insan geri çevirir bi benim bir sürü borcum olduğunu da biliyor. Bir erkek neden böyle yapar
Hesabı ben ödeyeceğimde ödediğinin 2 katını harcama yapıyor. Bir erkek neden böyle yapar?
Şekil-A >>> kadınlar özgürdür , kadınlar erkekler eşittir , kadınlar erkeklerden hiçbir eksiği yoktur vs vs.. AMA KONU HESABA GELİNCE ERKEK ÖDER !!! miş.. feminist söylemlerin çöküşüne ÖRNEK. Erkek ÖDEYECEK , erkek güldürecek , erkek sohbet edip konu açacak , erkek gezdirecek , erkek lider olacak , erkek şunu yapacak erkek bunu yapğacak erkek şöyle olacak erkek böyle olacak? ozaman kadın ne işe yarar bu denklemde? kadın ve erkek eşit edğildir hiçbir zamanda olmadı ! İŞ , PARA ödemeye bile gelince kadın herzaman cebinden çıkan paranın hesabını yapar ve erkeği suçlar.. erkek her görüşmede ödese bile 1defa 1kere kadın hesap ödese erkek hemen suçlu olur , kötü kaka erkek olur.. Bu ülkenin gerçeklerine örnek bir konu başlığı daha.. EKONOMİSİ BATMIŞ ülkede parayı 1 kere erkek ödemeyince kadın buralara gelip böyle bir sitede erkeği herkese ŞİKAYET EDİP fikir ve akıl almak için etrafa sorar. Yorumlar abakıyorum , erkek sana hesap ödetiyorsa ondan bir şey olmazmışmış, erkek mutlaka hesabı ödemek zorundaymışmış, 1 defa 1 DEFAAAA erkek kadına hesap ödetince kötü adam oluyorsa SUÇLU OLUYORSA bu ülke bitmiştir !!! B uülked eilişki ve sevgi yaşanmaz.. ESASEN BU ÜLKEDE ERKEKLER DEĞİL KADINLAR CİMRİLER ve erkekler bunu gördükleri için kadınları --- TEST --- ediyorlar, erkek lerde artık sürekli erkeği sömüren sürekli HEP BANA HEP BANA diyen aç gözlü yamyam kadınları TEST ediyorlar , bakalım bir kere hesap ödeyince acaba erkeği nekadar KARALAYACAK ne kadar kötü adam iLAN EDECEK? bence bu hikayedede olan bu.. EKONOMİSİ BATMIŞ ÜLKEDE KADINA 1 TEST yapılmış. seni TEST etmiş gibi bakalım ne kadar insansın ne kadar iyi bir kadınsın? SONUÇ? yorumlara bakınca bu ülkedeki durum görünüyor.. bu ülke bitmiş !
PARAN KADAR SEVİLİYORSUN BU ÜLKEDE ! ERKEĞİN O GÜN PARASI YOKSA , İNSAN YERİNE BİLE KONMAZ BU ÜLKEDE. AKLI OLAN ERKEK BU DURUMU ÇOK İYİ GÖRÜP ONA GÖRE YOL ALIR.
Yani doğru insanları tercih etmeye çalışın. İyi niyetli bir erkek çoğu zaman kadına asla ödetmez. Eğer kadın ödeyecekse ve bunu başta biliyorsa aldıklarını minimum tutar. Yani bu eşitlik adaletten falan değil. Sadece erkekler genel olarak ödetmek istemez.
Kaç yaşındasınız? 25+ olduğunuzu düşünerek şunu demek istiyorum bence bu seninle ilgili değil onun karakteri ile alakalı insan gerçekten değer verdiği birine yük olmamaya çalışır özellikle de borcunun olduğunu biliyorsa belki bencil belki de alışılmış hep senin anlayışlı olmana sağlıklı bir karşılık ister tek taraflı fedakarlık uzun vadede yıpratır
uzaklaş bacım ve burada erkeği haklı gören erkekleri dinleme demek ki içten içe sana ödediğini isteyerek yapmamış ki iki misliyle karşılığını almaya çalışıyor böyle adamdan ciddi ilişki veya evlilik olmaz zaten cinsellik vs de varsa kullanıyordur seni
Bazı insanlar ilişkilerde para konusunu pek önemsemiyor gibi görünse de, bazıları bu konuda oldukça hassas olabiliyor. Anladığım kadarıyla sen onun jestlerine karşılık verme niyetindeyken, o bunu fazla ileriye götürmüş gibi. Bu, bencillik ya da düşüncesizlik kaynaklı olabilir. İletişim çok önemli; hissettiklerini ve durumunu açıkça paylaşman işe yarayabilir. 💬 Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, sınırlarını açıkça belirtmekten çekinme. İlişkilerde denge her zaman şart! 💪
Kaç defa buluşmuşsunuz hepsini ödemiş hiç lafını yapmamış sen ben ödemek istedim diyorsun ama lafını yapıyorsun bu nasıl iş anlamadım zaten çocuk ödüyormuş bu kadar zoruna gidip gelip burada soru sormaya kadar tenezzül etmişsin hiç lafını açıp ben öderim demeseydin emin ol o çocuk yine öderdi 3 kuruşun hesabını yapıyorsun ama ben ödemek istedim diyorsun yok bana iki katını ödetiyor şu bu diyorsun Allah senin zihnindeki herkesten korusun. Erkek para harcarken sorun yok kadın 3 kuruş harcasın canı gidiyor sanki kimse kimsenin cüzdanı değil herkes çalışıp para kazanabilir sözlün olsa, nişanlın olsa, eşin olsa amenna anlarım ama diğer şekilde bana yanlış geliyor.
0
4 Yorumla
Soran
3 ay
Hayır konuyu tam bilemeden böyle yorum yaomaniz hoş değil ztn geçen aylarda durduk yere o sen benim yol oarami ve otel parasını öde dedi ve benim bir sürü kredim olmasına rağmen bunu bilerek benden bunu istedi şok oldum tartıştık özür diledi vs sonra artık ben kendimi kötü gissetyigim icin sadece biraz yardımcı olayım dedim yine borclarim var işim yok bir yerden gelirim de yok ona rağmen bana kotlemeye çalışması düşüncesizligini gösteriyor
Bakış açın yanlış. Adam hepsini öderken sesin nasıl çıkmıyorsa, sen birazını ödemek istediğinde (ki birazını değil hepsini ödemen lâzım) yine sesin çıkmamalı.
Borcum var diyorsun, o zaman da hayatına birini almayacaksın. Alıyorsan da sesini çıkarmayacaksın.
Bazı erkekler kıza para harcatmayı bir şey başarmış gibi görüyorlar Ben kıza para yedirmem gibi konuşanlar var. Gerçi Sizinki tam böyle bir şey olmamış ama genel olarak böyle düşüncede olanlar var. Bir erkek ne olursa olsun Bence bir kıza hesap ödetmemeli. Belki kız kendi mahçup olduğu için arada ödemek isteyebilir o ayrı bir şey ama yine de erkek buna izin vermemeli.
Alttakiler karşılıklı falan demiş ama. Bir kız ve erkek dışarı çıktığı zman hesabı erkek öder işte geri kafalı desinler ama bu böyledir. Ben hep böyle gördüm bildim. Sana da tavsiyem uzak durman olmaz yani ondan
Seninki geri kafalılık değil, sen böyle görmüş olabilirsin eyvallah ama günümüzde artık öyle değil senin gibileri elbette vardır ama eskisi kadar değil. Şimdi ya 50-50 yapıyorlar, ya kadın öder ki kadın ödüyorsa ya bir daha buluşma olmayacak veya o an kadının kendisi istemiştir. Bana göre kız davet ettiyse ve çalışmıyorsa, erkek ödeyebilir ama çalışıyorsa kadın ödemelidir.
Açıkçası karşı taraf ödemeye kalksa ben mahcup olurum misal sevgilimle sinemaya gideriz o biletleri alır bende yemekler benden derim market vs o alır geçen yemek yedik söylemesi ayıp 2000₺ tuttu yarısını ben yarısını o ödedi bence bir tarafa yük olmak hoş değil karşı taraf beni mi kullanıyor kafasına rahatlıkla girer bu psikolojiyle kötü hisseder iki tarafta anlayışlı şeffaf olmalı diye düşünüyorum
Bak benden sana bir tavsiye evlenene kadar hiçbir erkeğe su bile alma kendine güvenmeyen kız arkadaşını gezmeye çıkartmasın Eğer bir evlilik yaparsan evlendikten sonra da eşinden hiçbir şeyi saklama neyin varsa önüne bırak
Yanlış bir şey yok Gayet doğru olanını söyledim kız arkadaşını gezmeye götürüp yedirip içirecek kadar durumu imkanı olmayan evlendikten sonra bu kıza nasıl bakacak hiçbir bayan çalışmaya Mecbur değil isterse çalışır istemezse evinin hanımı olur bayanın hesap ödemesi yanlış bir durum bu tür davranışların yayılmasından kaynaklı herkes eşinin çalışmasını istemeye başladı doğru bir şey değil çalışmaya mecbur edilmemeli hesap ödemeye de mecbur edilmemeli
Madem öyle, sen de ne zaman hesabı ödeyecegini söyleme o da temkinli olsun. Bir erkek kendi ödemeyeceginde böyle yapıyorsa seni cok da ciddi görmüyordur
1
5 Yorumla
Soran
3 ay
Detayı okudunuz mu? Yani sadece biraz benimde katkım olsun istemiştim ve en başta sen iki katı kadar ücret söyleyerek ödersun ben sonraki ay sana onu atarım demişti ama baktım artık hiç ondan bahsetmiyor bu ay borcu vardı ama ztn sonraki aylarda buluşacağız neden böyle yapıyor anlamıyorum
Benim çalışmadığım zamanlarda erkek arkadasım vardı ve bir kez elimi cebime attırmadı 1 çay için bile. Çalışmaya başladığında dedi durdu çalışmaya başladım yemege götür beni dedi ve hesap ödedim. Sonrasında sen ben yapmadı elimi cebime attırmadı. Seninkisi kıymet vermiyor gibi, şimdiki zamanda insanların en kıymet verdiği sey zaten maddiyat
Çok haklısın bu arada konu bı yemek bi çay vs değil uzak mesafe olduğu için bir kaç gün gelip kalıyor yol parası otel parası vs her gelişinde o dedi hep ama bu sefer de ben yardımcı olayım diyince sadece yolu o karşılayacak bana da otel ücreti ve diğer yeduklerimizjn oarasibi ödersin dedi ve ben otelde kalmıyorum gece eve gidiyorum sadece gün içinde yabindayim
Karaktersiz olduğu için. Kadın ödeyecek oldumuydu yemek yiyeceksen aç gezersin çay içersin olmadı karnım ağrıyor dersin poğaça çay yaparsın. Ondan bir yol olmaz
1
4 Yorumla
Soran
3 ay
Ama kac defadır hep o ödedi ya her gelişinde baya gidiyordu parası o yüzden hakli olma ihtimali yok mu
Yok Sen ödediğinde daha az tutsun diye uğraşsa ya da normal davransa neyse (borcun varmış ödetmemesi lazım o ayrı) bilerek iki katını ödetmeye çalışması eşekliğin daniskası
Sorun sende yavrum sorun onda değil nerede bir sokak iti var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz Sorun sende yavrum ahırda dolaşma ahırda dolaşırsan it bulursun
Sakinleşince yazmalısın o halde bir daha ki sefere sana zahmet hem kendini daha iyi ifade edersin. Hem de karşındaki insana oku , okuyun gibi tabirler diyemeyeceğini hatırlardın. Takılırım çünkü bir laf vardır ; " Söz ola kese savaşı , Söz ola Kestire başı " diye daha nayif yaklaşırsan yapmayacağım şeyi bile yapasım gelir benim.
Bence hesap zaten ortaklaşa ödenmeli yani sen 2 ödersin 3 kere öder vs ama hep erkeğe yüklenilmemeli ancak yorumunu okudum, otel ve yol parası istemesi saçmalık
karşılıklı olması iyi ama iki katı ödetmesi saçma olmuş
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Dimi ve ben bu sefer bende biraz ödemek istiyorum dedim hemen baktım buluşmayı planlıyor ve direkt sen şunu şunu ödersin çalış bir şekilde vs dedi insan bı geri çevirir ya da az miktarda alırdı birde benim borclarim var çalışmıyorum Kac gündür moralim bozuk
Yani diyelim ki 30 bin gidiyor bir buluşma için o 10 benimde 20 öde diyor tm biraz bende yardım edicem dedim ama en azından miktarı ben soyleseydim. Bundan dolayı soğuyorum ben birde lafını etmesin diye bir sürü borcum varken yardım edeyim dedim onu geçtim bunun geçenlerde tartışması tekrar olmuştu yol paramı ödersin dedi
Ne alaka ya benim emin ol 0 kredim olsaydı ve çalısiyir olsaydım seve seve yarı yariya ödeyelim derdim her gelişinde ama burada bir yandan işim yok bir yandan kredi borcum çok fazla var ailemden para almıyorum üstüne ben calisiesam maaşımın bir miktarini aileme vermem gerekiyor bunları hepsini biliyor ve sevgilim de borcu yok düzenli çalışıyor
Yani diyelim ki 30 bin gidiyor bir buluşma için o 10 benimde 20 öde diyor tm biraz bende yardım edicem dedim ama en azından miktarı ben soyleseydim. Bundan dolayı
Önceden de tekrar bana yol paramı vs öde dedi yine borcum vardı düşün hâlâ o borcum var kapatamadim tartıştık özür diledi yine aynı şeyler insanda biraz utanma olur diye düşünüyorum haksız miyim
Yani diyelim ki 30 bin gidiyor bir buluşma için o 10 benimde 20 öde diyor tm biraz bende yardım edicem dedim ama en azından miktarı ben soyleseydim. Bundan dolayı soğuyorum ben birde lafını etmesin diye bir sürü borcum varken yardım edeyim dedim onu geçtim bunun geçenlerde tartışması tekrar olmuştu yol paramı ödersin dedi
O seninkini daha önce ödediyse senden bekleyebilir ama yine de erkeğin bu konuda elini taşın altına daha fazla koyması lazım Ben ödetmemeye çalışırım şahsen