Cimri oldugunu zaten biliyorumda sizcede asırı sacma değil mi park ücretleri ne ya ne kadar tutabilir de benle bölüyosun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYa karşıdakinin maddi yönden yetersizse o an nasıl ödeyebilir ki gidipte bir günlük tekne kiralamak yerine bu tarz şeylere sendende beklemesi saçma niye demiyorsun sen tekne niye kiraladın onunla bir çok şey yapılır tabi çocukta gelip ortak odetir bnce iki tarafta yanlışlık var sen belirtseydin tekne vs lüks şeylerle gelme bana en azından ona verecegin parayla başka şeyler alır yaparız başta deseydin oda ayağını ona gore uzatırdı bnce onunda suçlu yönü var kendi cebini biliyordur gidipte tekne kiraliyorsa sonrada park parasını ortak ödeyiyirsa eli tutumlu değil belkide şu kafada tekne parasını sendende çıkarıyordur 😉
01 Yorumla
Soran1 yılBunu yapan kişi hekim😀
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYorumlardaki türk kizlarina bak sen lafa gelince esitlik olur ama paraya gelince olmaz ben erkegin parasını yerim olur bu en iyisini yapiyor türk kızına para yedirmiyecen sen iyi olursan tepene cikar ama kotu olursan altina yatar türk kızlarının kanı mayası bozuktur paraya tapan varliklardir para karşılıgı bedeninj kullanır sadece paraya gelince parasınü yerim demesini bilir sadece kadın olmayı bilmeyen türk kızları para hesap üzerinden erkeklerin adam insan erkekligini sorguluyorlar beyinleri gelismeyip sadece bedenleri gelisen bir tek sadece kendilerinde varmış gibi bedenlerini kullanıyorlar bir de kalkip erkeklikten adamliktan insanliktan bahsediyorlar islerine geldiklerinde canım islerine gelmediklerinde a... mmm g.. ottt yırtmacalar
00 Yorumla
Siz nişanlın ile sanki irtak bir iş kuracaksınız gibi duruyor şu anda yani evlilik gibi değil de %50-50 ile bir şirkete ortaksınız gibi.
Bu cimrilikten de fazlası aslında başka bir seviye gibi duruyor. Park ücretlerine gelince şehrine göre park ücretleri ciddi miktarlarda jdjdkd fakat yine de bu şekilde olması ilerisi için düşündürücü.
Nişanlılık dönemi böyle ise evlilik zamanında bunun miktarı daha da artabilir. Hatta ortaklık senin daha fazla harcamana doğru da yönelebilir gibi ki bunun örnekleri de var. O yüzden buna göre şimdiden düşünmeye başlasan iyi olur gibi.
180 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılfen mı işte tam eşitlikçi ataerkillikten uzak demokrat ir erkek... hayatını onunla birleştirince sana asla "çalışma evinde otur" demeyecek; sana asla üstünlük kurmaya çalışmayacak; sorumlulukları tam olarak eşit biçimde paylaşacak... sorumlulukları böyle eşit biçimde paylaştığınız için ilişki içinde söz hakkınız da her dam eşit olacak.
Ne güzel değil mi? her 2 cümlesinden biri ataerkil düzenin kadını ezmesiyle ilgili olan feminist hemcinslerimizin arayıp da bulamadıkları bir erkek tipi olmalı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
57Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbence konuş onunla
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki ya ama kardeşim bana çok saçma geliyor belki bu yorumum tepki de alacak ama ben genede bildiğimi doğruyu söylerim hiçbir şekilde bir kadına hesap ödetme işini asla kabul etmiyorum he istisnalar hariç ama bunu kullanan çok var benim olduğum bi yerde kadın hesap ödeyemez
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli biri olarak sana hemen bu işten dön derim sadece. İsteyen istediği kadar her şey eşit vs desin. Bir erkek eşine evine ailesine bakabilmelidir. Kendine bu konuda güvenmiyorsa evlenmemeli hiçbir erkek. Çünkü evlilikte maksimum 2-3 sene birlikte çalışabilirsiniz. Sonrasında senin hamilelik dönemin çocuk vs olacak ve ister istemez bu dönemde beni geçindirebileceğine herhangi bir psikolojik baskıya maruz kalmayacağıma dair garanti alabilmem gerek ondan. Benim eşim çok para kazanmıyor. Ama bir mekana gidince ne zaman hesap ödendi ben bilmezdim. Şimdi ben de idare ediyorum o da ediyor. Beraber çalışıyoruz zaten. Ama çocuk olunca çalışmak istemiyorum ben. Kendim büyütmek istiyorum çocuğumu.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal değil saçmalık 21 yıllık evliyiz eşim asla parama minnet etmedi seninkisono sen alistirmissin arfik sicmaya hoderkende oranın ücretini sende. Yarıya alır. Böyle erkeklere fırsat veriyorsunuz sonrada cimri diye agliyorsunuz değişmez bu artık. Sen şu an artık bunu sorugukuyirsun bu erkekten nasıl etkileniyorsun erkek gibi hissediyor musun mesela ben bu adamla cinsel ilişkiye bile girmem. Erkek dediğin maddi yönden de manevi yondende seni etkilemeli oto parkı ödeyen adama aşık isim. gervekten şaka gibi Allah Allah ya
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKizdigim için yazım bile delirmiş. Otoparkı yarıya bölen adam sana aşıkmodir sence ayrıca nasıl bir gururu var erkek değil o kusura bakma önündeki ile erkek olunmaz yol yakınken kurtulursun umarım gervekten mide bulandırıcı ilişkiler bunlar ya
- 1 yıl
Duygularıma tercüman olmuşsun tebrikler 👍🏻
- 1 yıl
Aynen öyle ya yeni nesil erkekler de hatta 30'lu yaşlarda erkeklerde bile hep böyle yarı yarıya lafı var ama normal erkek kalmadı
Cevap sahibi1 yıl@BenAseksüelim kızlar net söylüyorum size daha evlenmeden bir ekege yatırım yapmayı. Nisanli iken bile sizi seviyorsa erkek koşsun pesinizde ben kendi maaşım. bar ama m benzik padami yine eşim doldurur. Bubar beni aşık etti adam üste böyle olur. Böyle adamlara sadık kalınır öyle geliote otoparkın park ücretini yarıya bolusenle iş olmaz yarın birgün dogurdun diye hastane laradinida alır sizlerden bunlar. Net olun benim için ne yaparsan onu alırsın. Benim senin için yapacağım tek şey evlenmek olur onun dışında hiçbir şeyin değilsin deyin resti çekin isteyen seven anında belli olur.
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 👍🏻👍🏻
hic normal bi durum degil. erkegin parasini yeme niyetinde degilim ama nisanlanmis isini duzene koymus bir erkek bir zahmet nisanlisini yemege goturunce tek basina odemeyi bilsin hesabi. bu slaklik degil centilmenlik olur. hadi hesabi gectim park ucretini ikiye bölmek ne ya nasil diyo cok merak ettim, 100 lirayi ikiye mi bolelim diyor mesela 😀 cuzdanimi evde unutmusum de bir sonraki sefer ne diyecek bakalim
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSizinki iliski degil. Is ortakligi ya da ev arkadasligi olmus. Ki ben üniversitede kizlarla bile bu kadar bolusmedik masraflari. Bilmem ne kahvesi, varti curtu hadi benden olsun, helali hos olsun dedik. Kirayi, market alisverisi, faturayi falan elbet paylasirdik ama kucuk seylerin de lafi olmazdi aramizda. Siz kaldi ki yuva kuracaksiniz. Para hesabi yapip cimri olan erkek kadar da itici bir sey yok. Cimri bir babaya sahip olan biri olarak soyluyorum.
Boyle erkekleri koca, baba yapmayin bile. Hadi siz cekiyorsunuz cocuklarinizda cekiyor. Sende omur boyu calisamazsin. Dogurunca, işe ara verince paran olmayinca da mi hadi sende öde diyecek?
Sunu da soyleyeyim parayi kadinlar cok seviyor diyor erkekler ama paraya k*pek olan adil erkekler kimse kusura bakmasin. Kendi karisina, coluguna cocuguna yedirmeyen erkeklerle/babalarla dolu ulke. Kaldi ki sevgili, nisanliya yedirsinler...
00 Yorumla
1 yılBiraz fazla cimrilik. Erkek açık ara hesapları daha çok ödemeli maddi durumuda var ise. Arada bölüşülür ama birçok görüşümde de dediğim gibi kadın doğası gereği maddi manevi kendinden güçlü erkeğin varlığıyla daha kendini güvende hisseder. Ekonomik anlamda kendine yetse bile.
10 Yorumla
1 yılNe garip insanlar var. Evlenince de market alışverişini kasada yarı yarıya ödersiniz artık :D Onun aldığı seviyede giyim alışverişi yapabilirsin mesela. Ev arkadaşı gibi kira faturalar vs yarı yarıya mı olur acaba. Kafamda deli sorular oluştu :)
00 YorumlaYani cok hesap kitap yapan'da iyi değildir... hesabi kitabi kiminle yaptiğini bilmen lazim. Nisanliysiniz asla birbirinizden borc almayin ama arada o veya sen iki fazla ödenilmiş bu neyin hesabi?
Bence konuş evlilikte nasil olucak bu ödemeler vs diye simdikten konuş ki sonra evlendikten sobra keşke dememen icin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlın size çok güzel örnek olmuş bu soru, kim ödeyecek konusunu gündeme getirirseniz olacağı buydu, bunun sonu yok, bugün yemek, yarın otopark, diğer gün bakalım daha neler çıkar karşınıza oh olsun. Hesabı erkek öder, bir kahve yemeği laf edecek biri zaten kadın karşısına çıkmasın. Eşitlik derseniz olacağı buydu
20 YorumlaSiz sevgili misiniz yoksa kurbanlık danaya ortak mı oldunuz? Her şeyi ortak ödediğiniz ilişki ilişki değildir.
50 YorumlaUha bide nişanlı sin. Abartmış hadi yediğin neyse park ücreti nedir ya.😂yol ver bence
60 YorumlaBöyle nişanlı mı olur? Şaka gibi. Yol yakınken icabına bak. Bu karaktersoruju
60 Yorumla
1 yılDurumun varsa neyse tabi ama kültürümüzde buna sevgililik değil iş ortaklığı denir. Sana uyan kafa yapısı bu değilse, bir an önce yoluna bak ve birbirinizin zamanını daha fazla harcamayın derim.
00 YorumlaLa ben ne enayiyim, hesaplarını öderdim, trafikte yorulmasın diye evine bırakırdım, yolun kalabalık tarafına kendim geçer kızı duvar tarafından yürütürdüm, kazananlar böyleleri oldu 😂
11 Yorumla- 1 yıl
ama sen adammışsın o yüzden sıkma canını
1 yıl😅 saçmamı hemde öyle böyle değil nişanlanmışsınız bide herseyiniz bı sure sonra ortak olucak evlenince de herşeyi ortak mi pay ediceksiniz
20 Yorumla
1 yılSaçma değil senin zihniyetin saçma park ettiğiniz arabaya beraber biniyor, beraber yiyip içiyorsunuz bu yüzden beraber ödemek zorundasın. Erkek kadın olma dişil ol.
00 YorumlaCimrinin teki olmasını bırak,
Sana değer verse 3 kuruşun lafını yapmaz
Parası olmayabilir o zaman ayağını yorganına göre uzatsın
Keza bu senin içinde geçerli; kaldı ki erkek istese her şeyi yapar00 Yorumla
1 yılHiç normal değil. Evlenme o adamla. Hesabın kimin ödediği önemli değil ama kadına hesap ödeten sıkıntılıdır. Bana hesap ödeten adamla beraber olmam ben
00 Yorumla
1 yılYol yakınken ayrıl ya da biz gelip ayıralım hangisi?
20 Yorumla
1 yılAşırı saçma. Siz evlenince ev arkadaşı olursunuz evlilik olmak o iş:
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılçok kötü allah yardımcın olsun cimri biriyle asla yapamazdım ben benim sevgilim flört döneminde bile bana hiçbir şey ödetmezdi çeyize başladım diye ek kart çıkartmayı düşünüyo kendinden harcama diyo mesela
00 Yorumlanerden buluyorsunuz böyle sığırları biz yanımızda olan kadına 5 kuruş ödetmiyoruz yine yalnızız bu adamların yanında böyle kadınlar var 😏😏 şansa bak
00 Yorumla
1 yılÖdemeler nişanlıyla ortak yapılıyorsa sorun var cimrilik sıkıntı. Konuşup çözüm bul veya direkt olarak ayrılıp kurtul.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. O sana takılıyor, kızdırmak istiyor, kızma. Sende evde ona pişrdipin tatlı çay kahve yemek ten para iste o zaman… 😁😃😉
00 Yorumlaçok özür dilerim notmalde bunu dalgasına yazarım ama gerçekten ayrıl knk ömür geçmez her şey sevmek değil
00 Yorumla
1 yılAbartmış falan yazacaktım ama düşününce kim bilir ne yaşadı. Böyle yapmasının vardır bir sebebi. Nişanlılık dönemi iğrenç bir dönem
00 Yorumla
1 yılAldığınız nefesi de hesaplar ikiye böler o adam 😂😂
10 Yorumla
1 yılverme sen de. o mu istiyor yoksa sen mi hemen çıkarıp veriyorsun?
10 Yorumla
1 yılSiz iş arkadaşı olabilirsiniz biraz daha düşün istersen bu evlilik mevzusunu
00 Yorumla
1 yılDeğişik değişik Kafalar ne yiyip içiyorsunuz bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılBöyle birine nasıl katlaniyorsun anlamıyorum
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılNormal heraalde bizde de aynısı var cfbcgbvg ama arada beyefendi ödemiyor yiğğ erkek ya fhbghfhv
00 Yorumla
1 yılkız erkek arasında her şey eşit ve ortak yönde olmalı kesinlikle
01 YorumlaEvlenince
Mutfak masrafları için
Pay Ölçer
Alırsınız artık00 YorumlaÇok itici erkek modeli. Başıma gelmişti evlerden ırak
Erkeksen üstüne düşüne bil dedim. diye paragöz oldum00 Yorumlabence doğrusunu yapıyor. yerine park ücretini ödemeye değer kadın kalmadı sanki
02 Yorumla- 1 yıl
Nişanlısı diyor ya hani? Evleneceği kadın?
Ooo sen nasıl katlanıyorsun ya arkadaş mısınız sevgili mi ise bak
00 YorumlaHahahhaha sen birazdaha nişanlım de ona bukadarı saçma ama
00 Yorumla
1 yılİstanbul'da ise iyi tutar :) Şaka bir yana bu kadar da olmaz. Bence yol yakınken ayrıl.
00 Yorumla
1 yılev kirası
su faturası
taksitler
uzar gider02 Yorumla- 1 yıl
@gizay0101 boyle kalacak değilsiniz
1 yılCimriye çözüm yok maalesef cebindeki akrebi çıkartman oldukça uzun zaman alır. Elin açık belliki ama ona göre tavır al sende yoksa ilerde çok başın ağrır
10 YorumlaSenin araban varsa sen al o zaman kapıdan. Geçim kolay değil her buluşmada 100 tl verse otoparka 10 buluşmada 1000 tl gitti. Bir ayakkabı bile olmuş en kötüsü 2000 tl ekonomik şartlar uygun olsa neyse dicem
11 Yorumlatabi bölünecek. erkekleri kullandığınız yetti. kullanamadığınız erkek bulunca ne kadar sinirleniyorsunuz. sg gidin beğenmiyorsanız. Hayat bu, asalak olarak yaşayamazsınız, çocuk musunuz aq acizleri.
00 Yorumlaİnşallah buradaki yazanakwei ciddiye alirsin bu adamdan olmaz… sakin deme ama bu huyu iyi diye. Bak ilerde çocuklarınız olcak iyi düşün çok sıkıntı cimri adam… ilerde yediğinde karişir ben sana söyliyim … sana adami yok ayrıl bacım
00 YorumlaBen 4ay önçe evlendim 1yıl nişanlı kaldık nişanlımın madii durumları cok iyi dğldi ama okdr onla yemeğe çıktim hiç benim ödememe izn vermedi alişverişimi bile hep o ödedi bence seninki baya cimri böyle adamla ömür gecilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha neler ya park ücreti bunu erkek ödemeli. her şey ortak olsa bile bunu kendi ödemeli eğer maddi durumu kötü değilse
00 YorumlaYa siz bazı kızlar nasıl tiplerle beraber oluyorsunuz ya bu erkek mi adam mı bundan hiç bi halt olmaz ya ne günlere kaldık erkek erkek gibi değil kadın kadın gibi değil
10 Yorumla
1 yılValla helal olsun böylelerine dayanabilmekte ayrı bir sabır ister bana şimdiye kadar cimri gelmedi bazen sanalda karşıma çıkıyor engelliyorum direkt hiç uğraşamam erkek olarak bile görmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBebeğim seviyorsan bir şey diyemem ama bonkör birini hak ettiğime inanıyorum ben seçmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİslamda kadına parayı erkek sağlar. Bu adamdan olmaz
019 Yorumla- 1 yıl
Yarı yarıya ödemek Almanya'da var bu erkekler cimrilikten kime özeneceğini şaşırdılar
- 1 yıl
@Cdsinan23 kürtaj ne alaka feministler genelde senin gibi tipler beni kendinle bir tutma az ötede ağla
- 1 yıl
@Cdsinan23 aynen senin gibilere aseksüelim sizin gibileri görünce bi imrenme geliyo
- 1 yıl
İğrenme*
- 1 yıl
@Cdsinan23 öyleleri dağ ayısı olmuyor kibar ve centilmen erkek oluyor sizin gibilere de sıkıcı sinsi ve dırdırcı erkek diyoruz hadi byee
- 1 yıl
@Cdsinan23 cömert erkeklere bok atmak için ne yapacağını şaşırdın abilerinden öğren biraz yorumlarda çirkeflik yapmaktansa erkek olmayı öğren daha çok şey kazanırsın
- 1 yıl
@Cdsinan23 aynen hayali ilişki mi🤣 altta da aynı şeyi yazmışsın kız iyi ağzının payını vermiş susmuşsun şimdi de bana sardın😅bu da son yazışımdı
Cevap sahibi1 yılSoruyu soranın müslüman olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılayrilmak icin bizi mi bekliyorsun tatlim salla bu cocugu
00 Yorumla
1 yılBu nasıl ilişki ya. Siz karı kocayken. Birbirinizden para da saklarsınız
13 Yorumla
Soran1 yılBenlik bir durum yok ben jest yapmaktan da hoslanırım eli açık bir insanım fakat o çok cimri
- 1 yıl
Dikkat et.
Soran1 yılAslında çok tuhaf ben sırf evlilik teklifini teknede vs alırsam hosuma gider diye 13 bine tekne kiraliyor bazen şaşırtıyor ama işte bazende böyle
- Para & Ekonomi konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılBi erkek her şey olur da cimri olmaz
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCimri erkkden adam olmaz tutumlu olurda cimri olmaz bir erkek buda Kendine erkek mi diyor sende bunun yanında kendini kadinmi gibi hissediyorsun bununla anca tertip olunur masalarda Okeyler oynanır ki oda yapılamaz boswer vur tekmeyi
00 YorumlaOlmaz olsun oyle erkek bi de koca diye alacak kendine saftirik
122 Yorumla- 1 yıl
Ay kes be sünepe erkek. Git kestir git hemen. Erkekliği yok ettiniz sayenizde dişil enerji de eridi gitti kadınlar erkek olmak zorunda kaldı. Karısı olacak kadına hesap ödetecekse bi erkek evlenmesin gitsin ev arkadaşı tutsun kendine. Eskorta bile para yediriyorsunuz da sevgilinize eşinize gelince mi cinseytçilikten sayıyorsunuz bi yemek hesabı ödemeyi. Cimri kılıbıklar
- 1 yıl
Kız gibi dırdır yapıyor anca buna erkek demeye bin şahit ister işi gücü yok kadınlarla tartışma peşinde bide sevgilim var diyip duruyor yazık ya buna daha fazla cevap vermeye değmez 🤣
- 1 yıl
Len yürü git kocakrı kılıklı seni bu nasıl bi çene ama hayali sevgili mi diye sorunca konuyu kapatman müthişti sesli güldüm 🤣🤣🤣 bu kadar eğlence yeter engellendinn
- 1 yıl
@BenAseksüelim sen bile daha erilsindir şu bebeden
- 1 yıl
Valla öyle hiç dinleyemem ruh hastasını demek ki bu cimri erkeklere hiçkimse yüz vermiyor o yüzden aptal fikrini kabul ettirmek için şekilden şekile giriyor yazık zavallıya Allah şifa versin
1 yılSenle ciddi düşünmüyro olabilrimi
para harcamıyım falan10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBununla evlilik olmaz.
Paranın lafını yapıyor
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBizde tüm hesabı kız arkadaşım ödüyor.
Lafını etmeyiz o halleder..- 1 yıl
😂😂
1 yılböyle erkeği seçende ne bilim artık hak ediyosun
22 Yorumla
Soran1 yılBirsürü güzel huyu var ama bu cimrilik huyunu çözmemiz lazım
- 1 yıl
çözülmez insanın içinde olan bişi ve en kötüsü
Olmaz olsun oyle erkek bi de koca diye alacak kendine saftirik
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Nişanlımla her hesabı ortak ödüyoruz ama son zamanlarda park ücretlerini de ortak ödemeye başladık, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler