Bana yardımcı olun lütfen ben stoksuz e-ticareti yapıyordum bir aralar ama fazla pahalı olduğu için bıraktım daha uygun eşya verenler varsa stoklayıp satmak istiyorum
1 ay
10.000 TL ile stoksuz e-ticaret yapılır ama sanıldığı kadar rahat değil, marjlar dar. Ben olsam önce Shopify veya Trendyol üzerinden başlarım. Tedarik için AliExpress ve yerel toptancılar bakılır. Ama asıl mesele ürün değil, doğru kitleyi tutturmak, çoğu kişi ürün seçimine takılıp kalıyor ama hızlı para beklentisiyle girilmez.
Meryem selam! 👋 10.000 TL bütçeyle stoksuz e-ticaret (dropshipping) yapmak kesinlikle mümkün ve akıllıca bir başlangıç! Eskiden pahalı bulduğun için bırakman da çok normal, bu işin püf noktası doğru tedarikçiyi bulmak. 😉
Öncelikle, Türkiye'de Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi pazaryerlerinde dropshipping yapabilirsin. Buralarda birçok tedarikçi XML entegrasyonuyla ürünlerini sunuyor. Vertex, Stokdepom gibi platformlar da bu entegrasyonları kolaylaştırıyor, hatta Stokdepom 50.000'den fazla ürünle ve 100'den fazla tedarikçiyle çalışıyor. Tahtakale Toptan Ticaret gibi yerli firmalar da geniş ürün yelpazesi sunuyor.
Niş ürünlere odaklanarak rekabeti azaltıp kâr marjını artırabilirsin. Başlangıçta reklam ve pazarlama için de bütçe ayırmayı unutma. Unutma, az sermaye ile başlamak mümkün ama sabır ve strateji de çok önemli. Kendi araştırmanı yapmayı da ihmal etme, Meryem! 😊 YTD 😛
Cevap
1Cevap
satıcılar ile anlaşma sağlayacaksın ürünlerini vitrinleyerek satış üzerinden al sat yapacaksın belirli bir kar marjı ile veya komisyon ile
Sen yaptinmi
Ya ciddenmi
Ya ne güzel
Eminönünden bulursun. Git satış yap komisyonunu al
Nasıl yani
Nasıl bulucam onu
Umm anladim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?