Arkadaşlar Dün gece Trendyol E-Ticarete başvurdum Şu an maddi olarak sıkışığım Kendim evde Ahşaptan otantik dekorlar Felam Yapıyorum Hasır ipten avize felam yapıyorum ama Orjinallik belgesi istedi ve Ürünü ben yaptım Orjinallik belgesini Halletim kendi markanızı oluşturabilirsiniz dedi Trendyoldan Oluşturdum barkod istiyor Bi türlü satamıyorum çevredeki bir esnafa sattım Tanesini 1000 tl den ama Ondanda parasını Alamadım trendyoldan satamıyorum şuanki durumum Çok kötü istesemde bazı şeylerden dolayı hiç bi yerde çalışamıyorum ve Dekoratif ağaç yaptım Aşılanacak ceviz Ağacından Odun olmasın süs olsun dedim Bu gün sabahtan beri uğraşıyorum ama beceremiyorum Trendyol'u. Az sonra Ankete resminide Yükliyeceğim Dekoratif ağaçlar 3 metre uzunluğunda Aynı zamanda lambaderde yapabilirim bu ağaçlardan Teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğrafı nerden göndere bilirim Bulamadım profil resmi yapacağım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka elektrik dükkanlarına gidip onlara satış yapabilirsin yaptığın lambaderleri
Veresiye alıyor oda ne zaman verir belli değil ben toptancılık yapabilecek durumda değilim
Bi tane aktar abiye verdim 2 senedir alamıyorum parasını
Hacı parayı nakit vermeyene niye ürün satıyorsun , biraz uyanık ol , ürün hakkında yorumlar yaptırt birilerine , fikirler önemli bu satışa olumlu yansır , fikirlere göre geliştirirsin icatlarını
Hiç bir esnaf peşin Ödemiyor yaz tahtaya al haftaya diyolar Avize felamda Yaptım sattım haftaya alırsın dedi 6 hafta sonra verdi oda dilenci gibi sürekli istedim parayı sigara param bile yoktu en son öyle aldım
Senin mağazanın adı ne , sadece trendyolda satma bence , hepsiburada en çok kullanılan platform , orada da şansını dene , mağazayı sosyal medyada tanıtman lazım , başka türlü satışlar patlamaz , senden bir ürün alıp 5 yıldız veriyim , 5 yıldızı aldıktan sonra arkası gelir
Barkod numarasından dolayı ürün yükleyemedimki normalde Kaliteliveucuzdu sözde :) Ama yükleyemedim bişey
Fiyatı uygun şeyler tasarla 1000 TL ne
iyide aynısını 8-9 bine kadar satanlar var
3 metre Bu ağaç Ben eskiden beri ahşapla uğraştığım için Bu Kızıl çam verniği İtalyan vernik Şu an piyasada 200 tl lik bi vernik benim elimde 2 sene öncesinden kaldığı için uyguna verebiliyorum
Profil resmimde görebilirsin 1 metrelik Lamba' derler bile 200 TL
Gördüm kanka kısa olsun uygun olsun fiyatı tabi elinde de 3 metre olsun emsalleri gidiyorsa bu da gider en azından atılım yapmışsın
Ufak lamba deri Ben yapamıyorum Bir ağacı kaç parçaya bölmek gerekiyo onda dekupaj alcak para yok testereyle kesiyorum kolum çıkıyor valla
Kolun çıkacak bir şey yok ne var onu kesmeye
Bir çok yerde düz gitmiyor Yamuk kesiliyor sen ufak bir tahtayı dene testereyle kesmeyi ama motorlu değil Demonte yapabilmek için kıl testere olması lazım ek yerleri belli olmayacak yani çap giden yerleride Murç ıkarpela Allah ne verdiyse giriyorum ama 5-6 saat sürüyo 1 tanesidekargo ücreti felam 1 ufak lambaderden cebe kalacak karda 20 TL 6 saat 20 tl 12 saat 40 tl bi gün uyumadan çalışsam 80 tl kalır cebe Ondanda 4 tane satılmaz zaten 1 günde haftada 1 tane satsa küçükler para getirmez denecek kadar az Getirir Dekupaj felam olsa 100 tane yapar atarım kenera ama maalesef :)
İlkel şartlar altında Bi şeyler deniyorum :(
Anladım detayı var, bir formul bulacan artık gidecek bir ürün bulacan artık. ben de metal zincirli ya da akülü lift yapmak istiyorum ama imkanım yok elle sürecen palete girecek ya da küçük mağaza depolarında daha küçük malzemeleri çekecen kaldıracan falan, demirlerini kestirip kendin montaj etsen güzel parası var haftada bir tane satsan 10 000 ekmek peynir gibi gider bir firma bulamamış ta izmirden getirmişti
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!