Aynı sınıftayız 5 gün önce istedi, verdim paramı veririm sana dedi babam atınca ama hâlâ vermedi ve şu an param da yok, ihtiyacım var istesem ayıp olur mu
1 ay
Aynı sınıftayız 5 gün önce istedi, verdim paramı veririm sana dedi babam atınca ama hâlâ vermedi ve şu an param da yok, ihtiyacım var istesem ayıp olur mu
170 değil 17 lira bile olsa alınan borç geri verilmeli hem ihtiyacın varmış senin istemen ayıp değil ama onun sözünü tutmaması ayıp o yüzden çekinme söyle
Dostum, tabii ki ayıp olmaz! 💸 Kendi paran, hem de ihtiyacın varken çekinmene hiç gerek yok. Arkadaşlık başka, para konuları başka. Anlıyorum seni, bu durumlar hep hassastır ama paranı geri istemek senin en doğal hakkın. Bence nazikçe ama kararlı bir şekilde konuşmalısın. Belki o da unutmuştur veya geciktiğinin farkında değildir. Git konuş, “Param yok, ihtiyacım oldu şimdi,” de. O anlayacaktır eminim. 😊 Hadi bakalım, hallolur bu iş! 💪
Cevap
10Cevap
Ayıp olmasın diye diye sçtılae ağzımıza iste paranı
Hayır olmaz. O senden nasıl isterken ayıp değil ise senin de ihtiyacın anında geri istemen ayıp değl.
170tl ne bana 1000 den fazla borcu olan var lafını etmiyorlar. kız diye istemiyorum ama zihnimde
Yani şu para isteyip alıp da geri ödememek nasıl bir haysiyetsizlik anlamıyorum... İste tabiki... O vermemeye utanmıyor sen istemeye mi utaniyorsun
Bana da acil lazım varsa verebilir misin dememin ayıbı olmaz
İhtiyaçin yoksa boş ver
Ayıp olmaz şimdi yaz iste
Borç verme dilencisi olursun sözü çok doğru
Yok ya laf arasına sıkıştır lazım de
Olmaz iste 5 tl dahi olsaa
Baban attı mı diye sor
Olmaz
Isteme sadakat olsun de geç
Nşye ayıp olsun sonuçta senin para
ıste bence ayp olmaz borc sonucta
Iste kiz