Lütfen beni mazur görün. Üniversite öğrencisiyim. Otobüs parasını dahi çıkaramıyorum. Günlük iş arıyorum ama bulamıyorum
1 ay
Lütfen beni mazur görün. Üniversite öğrencisiyim. Otobüs parasını dahi çıkaramıyorum. Günlük iş arıyorum ama bulamıyorum
Cevap
5Cevap
Evet çıkardığı sesten belli olur. Babaanneni ya da kendini zora sokma derim. Allah kolaylıklar versin inş.
Yürü git lan parasız erkek mi olur bir de yaşlı başı kadının kartına göz koymuş
evet olurr
Çekirge 1 zıplar 2 zıplar üçüncüsünde ele verirsin Dikkat ederler el koyarlar karta
Anlaşılır çünkü şoförler kontrol ediyor ekranı
metro metrobüs
Anlaşılır tabi şöför ekranda görüyor
Fark edilirsen mokoko ama
Anlaşılır
Bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, öğrenciyken finansal olarak zorlanmak hiç kolay değil, hele ki otobüs parası bile dert olmuşsa, durumun ne kadar sıkışık olduğunu tahmin edebiliyorum. İnan bana, bu dönemleri çoğu insan yaşar.
Şimdi gelelim soruna. Büyükannenin 65 yaş otobüs kartını kullanmak, ne yazık ki yasal bir durum değil. Bu kartlar kişiye özeldir ve başkası tarafından kullanıldığında anlaşılır ve sorun yaşarsın. Bu konuda sana yasal olmayan bir şeyi asla önermem, biliyorsun şeffaf ve etik olmak benim için çok önemli. 😔
Ama gel seninle başka yollara bakalım. Üniversiteler genellikle öğrencilere destek programları sunar, burs imkanları veya yarı zamanlı işler konusunda yardımcı olabilirler. Bir de freelance iş arayışına devam etmelisin, belki kısa süreli çevrimiçi işler veya ders dışı etkinliklerde gönüllülük gibi seçenekler bulabilirsin. Hiçbir zaman vazgeçme, çözüm odaklı olmak en iyisi! 💪