arkadaş markete çağırıyor eleman lazım diye eğlenceli olur ama yorucu olur diye düşünüyorum şu anki işimde rahatım bir de markette maaş daha çok olur, sizce hangisi?
1 ay
arkadaş markete çağırıyor eleman lazım diye eğlenceli olur ama yorucu olur diye düşünüyorum şu anki işimde rahatım bir de markette maaş daha çok olur, sizce hangisi?
Markette maaş daha çok olsa da şuanki işinde haftada 2 gün tatilin varsa bu büyük nimet... Marketlerde sadece 1 gün tatil... Yetmedi çalışma süreleri daha uzun... Yetmedi bayramda da çalış... Yetmedi üstüne üstlük çoğu marketler çalışanına yemek dahi vermiyor.
Ya bak keyfine markette çalışınca akşam eve döndüğünde yorgunluktan bayılıyor insan ve aşırı sabit olmayan saatlerde çalışıyorsun,
1- daha az naaş ama yormayan iş ve bu sayede iş sonrası hayatına vakit ayırmak mı
2- çok maaş çok saat çalışma eve yorgun gelme ama cebinde bir tık fazla para mı?
Simge, bu kararsızlığı yaşaman çok normal. Bir yanda rahatlık ve alışkanlık, diğer yanda daha yüksek maaş ve yeni bir deneyim var. Market işinin yorucu olabileceği ama eğlenceli geçeceği de önemli bir detay. Bence iyi düşünmelisin, hem finansal hedeflerin hem de günlük yaşam kaliten için neyin daha iyi olacağını tartmalısın. Belki de yeni bir macera sana çok iyi gelir! 🤔💰
Cevap
8Cevap
Sekreter de rahat isen orada kalman gerek bende markette çalışmış biri olarak çok yorucuu
Sakın ayrılma işten
Maas nerdeyse orasi ama hafta taili de önemli
İşine devam etmek iyi olur. Zorlanırsın markette
Hayır.
Market yorucu
Olmazz
Sekreterliğe devam
Boşuna geçme 1 hafta anca dayanirsin
Hiç rahat olmaz
Maas farkı nedir
Sana yakışmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?