Ben ilk basta hic bana bakmiyor saniyordum. Meger ben farkinda olmadan bakarmis.
Atesle barut yan yana asla durmuyormus. Kadinlar ve erkekler bence asla ayni ortamda calismamali.
Atesle barut yan yana asla durmuyormus. Kadinlar ve erkekler bence asla ayni ortamda calismamali.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gayette çalışıyor ya. Bizim dükkanda çalışan bir abla var yıllardır beraberiz. Abla kardeş gibi olduk bu tamamen karakter meselesi
Abla dedigin kisi alimli ve cazibeli mi. Guzel mi ve genc mi? Ve bekar mi?
Evet güzel biri, genç sayılır 4 yıldır bizimle ve şu an 32 yaşında. 28 yaşından beri bizle çalışıyor, bekardı bu yaz yeni evlendi
Bu Türkiye’de var olan bi durum ben Almanya’da sekreterlerim var hiç birine yan bakmıyorum
bunu bir kadının ağzından duymak garip bunun farkına varman bence terakki vari bir durum
Haremlik selamlık en iyisi diyorsun yani :)
Aynen
Benim öyle derdim yok iyi ki oy.
Verdinmi sen onu sole
Sen verdin mi terbiyesiz
canım atesle barut yanyana durmuyomus ne demekj
İnsandan insana değişir
Vermiş gibi konuşuyorsun
Sen vermis gibisin. Benimle dogru konus terbiyesiz
Senden terbiye öğrenecek değilim kaşar lı sucuk, sen kendin diyorsun ateşle barut diye milletin aklına sokma madem tabii senin canın istiyor belki yapsın diye bekliyorsun
Ortalık alev aldı galiba iş yerinde
Aynen oyle oldu. Ayiptir soylemesi beni arzuluyor. Beni gorunce bir seyler dusunuyor, bunu hissediyorum. Bu cok uzucu. Yuzu al al. Ama olmaz tabii ki.
Yakınlaşma olmadı mı
Hayir, olamazda.
Evlisin galiba
Bekarim. O evli
O da bekar olsa izin verirdin herhalde yakinlasmasina
Bekar olsaydi, bir sans verebilirdim. Yakindan tanisabilirdik, ama su anda bu mumkun degil. Cocugu da var. Yani olmazzz
İşe devam edecek misin
Simdilik evet. Zaten bir sey yapamaz. Yaparsada sinirimi cizmesini iyi bilirim. O da okuz degilse anlar.
Himmm
Seni arzuladığını bilmek seni rahatsız ediyor mu
Evet, cunku ben ilk basta masumbir hoslanti sanmistim. Ama simdi resmen beni istiyor, bunu cok iyi hissettim. Masum hisler olsa, beni gercekten sevdigine inanirdim. Ama beni bu kadar arzuladigini bilmek beni cok rahatsiz etti.
Nasıl anladın seni arzuladigini
Yuzu al al dolasiyor. Yuzunde lakayt bir gulumseme. Beni bastan asagi suzmesi, hemde gozlerimin icine bakarak. Utanmiyor yani.
Niyetini baya baya belli etmis
Oyle bu da beni sinirlendirdi ve ondan cok sogudum. Daha oncesinde cok ciddi biriydi. Demek onceden beri beni begeniyormus.
Demekki oyle
Bunu bana daha once hic belli etmedi biliyor musun. Simdi bir anda boyle yapiyor olmasi, onceden beri benden hoslandigini gosterdi.
Adam pusuya yatmış bekliyormus
Aynen oyle. Bende acik kapi olmadigi icin, direk soyleyemiyor ama asiliyor. Ortam versem benimle sevgili olmak istedigini soylecek. Ya bu mumkun mu. Karisi var cocugu var, tovbe tovbe. Bana gore erkeklerin gozu sehvet burudugu zaman, kontro edemiyorlar. Bu bahsettigim kisi gayet normalde kontrolludur, akillidir ve zekidir. Ama onun bile frenleri tutmuyorsa, digerlerini dusunemiyorum bile...
Yoktur
Mantıklı kadın tebrik ederim
Bayansa anca öyle
Bayan diye hemen namusuna goz dikmeye gerek yok ki
Haklısın tabi
Bakiyolar
Patlama oldu mu
Ne oldu ki
yaşın kaç
30
bakıyorlar ya ne ofiste calisuyin
Normal ofis iste. Ayni odadayiz maalesef
giyminiz nasilki
Benim giyimimde bir sorun yok. Sadece beni neredeyse her goren, ne kadar guzel giyinmissin, sana cok yakismis diyor. Ben de biktim artik. Guzel giyindigim ve bana yakistigini zaten biliyorum cunku. Biktim bu yorumlardan acikcasi.
him etekli giyiyom diz üstü
Hayir. Oyle giyinmiyorum. Gayette kapali. Ama bana cok yakisiyor. Gecen patronun da ustu bir patron geldi. Bir seyleri kopyalamistim. Iceri girdim, adama hoş geldiniz dedim. Adam bana sasirarak bakti sonra patronuma bakarak: bu kim dedi. Patronumun da yuzu al al olmus bir sekilde 'sekreter' dedi. Kiyafetimde hicbir sorun yoktu. Sadece ben giyince cok hos duruyor.
himm ne güzel özelden yazsanız olur mu isteseniz bolumle ilgili bi şeyler sorsam
Ne bolumu? 😅
sekreterlik için olur mu
Ben maksadini anladim. Gerek yok sagol.
cidden bisey sorucam olur mu engellersin öyle olunca
Bir dusuneyim
olur mu