Esinizin sekreteri böyle olsa ne yapardınız? Beylerde evliyken böyle bir sekreteri olsa ne yapardi yazsin lütfen:)

Olsun. Sıkıntı yok. Ben o kadina degil esime bakarim. Yani onemli olan esime guvenebilmem o guveni verdiyse hadi artik basarilar derim isinde ama tersi olsa kaybeden o olur. Fakat iste nemli olan o kadinin oyle olmasi oyle giiynmesi degil gozu onunde onemli olan adamin nasil baktigi.
Ben de böyle erkek hizmetçi tutardım.
g03.a.alicdn.com/.../...14-new-style-sexy-maid.jpg
ne olursa olsun karımın üstüne gül koklamam bu sekreterde neymiş gerekirse 100 tane böyle olsun bakmam diyeceğimi sandınız dimi direk eşimi boşarım :ASDAS
Tam da vay be diyodum 😒
ahaha ya 😂😂
Cevap
78Cevap
Böyle bir kadın benim işyerimde çalışıyorsa eğer ben zengin biriyim demektir ve benimde eşim kesinlikle güzeldir, güzel değilse bile bu sekreterden daha iyisini o kadar para ile bulabilirim yani buna yavşamam sonuçta zenginim. Ve karımın da bunu sorun yapcağını düşünmüyorum. :D
Türk kızları bu konularda çingene gibi davranıyorlar. Arkadaşlar eğer eşinize bile güvenemiyorsanız neden evleniyorsunuz? Ben güvenemediğim insanla evlenmeyi geç sevgili olamıyorum, millet kafayı yemiş. Ayrıca göz ucuyla bakacak, aldatacak erkeği işte kısıtlamaya gerek yok her yerde yapar, huylu huyundan vazgeçmez. Haniii evlenince değişir bu adam diyenler var ya hah onlar buraya odaklansın ---> NAH değişir :)
Bu kadın benim sekreterim olsa karım görse ilk ocağım söner, sonrada bunla takılmaktan işler bocalar işim biter ve donsuz kalırım ortada. Ben böyle sekreterim olmasını istemem. Zaten seversem bunların hiçbirine gerek olmaz.
sekreteri degistirirdim kendime guvenim var ama nefsime guvenim yok nolacagi bellu olmaz gelevekse sekreter iyi aile kizi bir kezban gelsin hoylesi herkes icin zararli
Böyle sekreterim varsa...
Neden evliyim?
Aklımda deli sorular :P :)
Espiri yapt bee :)
Hayatta biraz da gülmeye ihtiyaçımız var diye şey ettiydim. ben özge :)
Problem yok o zaman :)
Sevindim :)
Ben esimi calistirmayi dusunmuyorum.. benimde boyle sekreterim olmaz
valla yalana gerek yok firikik verirse bakarım.
ama sevdiğim kadınla evlendiysem aldatmam ya
ben cinsellik düskünü biri değilim
kalbe daha önem veriyorum bu yüzdende yalnızım sanırım (acı gercek ) :) :)
Kızı tanınmayacak hale getiririm. Ondan sonra eşim zaten bakamaz :) Ekmeğiyle oynamak olmasın şimdi :D
Böyle şoförüm olacaksa olur tabii
https://i.hizliresim.com/7PvPnP.jpg
Çoğğseksi.
selami abi bu :/(
Kızla tanışırdım tehlikesiz biriyse bişey demezdim
Ama bişeyler sezersem, bir şekilde o işte kalmazdı
evet
Valla boşardım :D olamaz öyle şey hiii allah korusun
bir kez boşadım yine evlenirim zevkine bidaha boşarım.
kişinin niyeti bozuksa heryerde yapar bu gerçek ama kadın kafaya koymuşsa o adamı elde eder erkeklerin zaafı bu güvenmekle alakası yok bir yerde
Dogruya dogru kiskanilmayacak gibi degil.
Ama kesinlikle belli etmezdim. Ki ben onunla evliyim :) gerisi pekte muhim degil ve ayrica kiz kadar guzel olmasam bile bende kendime gore guzel bir bayanim :)
Herif ne mutlu sana der hemen kendine kaslı ve seksi bir herif sekreter bula çabasına girerim. Çalışan kadın avantaji bu olsa gerek 😂
Böyle sekreter mi olur saf mı bu ya gitsin mankenlik yapsın dünya parayı götürsün gerçi Kate Upton'a çok benziyor ama
direk işten atardım. erkekler kadınlar gibi değil iradesizler mutlaka yan gözle bakar yani. yuvam dağılır. o yüzden hiçç gerek yok.
Elimdeyse onu kovarım. ya da düzgün bişi giy derim !!!
Ben eşime güveniyorum ama çevresine güvenmiyorum 😝😝
Hem ben ondan daha güzelim çakma şoroşon 😒
Prim yapmıyorum ama Cidden bakmam kimse yanlış anlamasin.
banane sekreter o işini yapsın beni ne ilgilendirir
nasıl oldugu
O yellozum saç denen şeyi kalmazdi kocaminda gözlerini oyar eline verirdim
Rakı yı çekip çekip o nun sevgilisi buraya gelecek diyen bir sekreter görüyorum ben 😉😉
tehlikeli ve düşük bir kadın cinsel obje kısacı bu kadın
İşini adam gibi yapsında gerisi beni ilgilendirmez.
evliyim böyle bir sekreterim var ise eminim ki bana değil ama misafirlerime baya iyi olur iyi gelir çünkü evliyim diy mi sonuç olarak. :D
bayanların az yoğun olduğu meslek grubundan seçmek lazım cidden kıskanırım :/
yırtarım yakasını paçasını parçalarım Allah için tutmayın beni...
Evliysem aldatmam tabi.
Eğer işinde biriyse sekreterim gerisi önemsiz.
böyle bir kadının sekreter olma olasılığı kuyruklu yıldızın birkaç gün içinde dünyaya çarpma olasılığı kadardır
aaahh canım yaa hayaller hayaller iş eşimin olabilir lakin işe alınacak elemanı ben seçerim noktanet byle bir hatun mülakata bile gelemez ;)
Olmaz zaten imkanı yokta oldu diyelim ben güvenirim :)
Kendıme hakim olur muyum bılemıyorum o yuzden rıske gırmeye hıc gerek yok , ıstemezdım !!!
2 günde bir fazla mesai ove 15 günde bir yurt dışına iş seyahatlerı olur yalnız harbi bombaymış var mı ki böyle sekreter
Onu işten çıkarıp beni almasını söylerim. Üstelik bedava hizmet. Para da almam :D
sekreter falan kalmaz ortada sacını başını yolarım o sıllığın :D
Böyle sekreteri varken herif eve gelince bana bakamazdi heralde göz zevkini bozmamak için 😓
her böyle kız norospu mu oluyor yani içiniz fesat ne düşünürseniz öylesiniz
kıza iftira atar kovulmasını sağlardım her türlü günahı işlemeye razıyım ne l*n bu türk standartlarını aşmış iyice
kızı tehdit edip istifa ettirirdim
Ben sadık bir erkeğim pek bağlmaz yani sekreterin seksepalitesi
İlk olarak çok tahrik edici giyinmiş.
İkinci olarak eşime aitim başkasına değil.
Böyle sekreter almazdım. Böyle sekreterim olsa hiç birşey yapmazdım diyen erkek de yalan söyler.
Sekreter değil bu Sexreter. Kovdurturum işini yapcak olanı bul işini görcek olanı değil diyerek :D
valla böyle sekreterim olsa sık sık şehir dışı geziler yapardım yanımda da yardımcı olması için sekreterimi götürürdüm tabi gidince nasılsa aynı otelde kalıcaz kaynaşırdık negüzel
İlk önce onu sonra kocamı yolarım illa bişe yapmalarına gerek yok ben yolarım
Yolarmis :P
@cappirenondo aaa eksilemişler ama ben tolarım yani şu an düşününce bile sinirlendim
1- ben eksilemedim
2- benim eksilerim bu kadar kisa olmaz
3- suaan psikolojim cehennemin dibinde düşünemiyorum
4- bu kadar sinir iyi değil demiştim sinir uclarin obur tarafta hesap soracak senden :D
@cappirenondo sen eksiledin demedim ki zaten ben sinirli ve kıskanç bir bayanım 😁
Bende deliyim ne olmuş :D
Hic bisey evliligime ihanet edemem
Benim kocam yapmaz 😄
Kızı yerinden sökerim canını okurum
Insanin icinde pislik varsa carsaflida olsa para etmez.
Pürtttt çalışmam la bunun yanında ben eşim öldürür :D
ben bay olarak düşüncemi anlatayım, Boşuna kıskanmayın ilk izlenim ilerisini kimse bilemez
Karımı sık sık ofisime getirirdim ve bu şıllığın yanında karıma bir sürü iltifat ederdim
Bayanlar resmen kudurmuş yorumlarda.. :) kendilerinden daha güzelini görünce ölüyorlar kahirdan :)
Böylesi hergün geçiyor elimden İstanbul bizde. Sorulur
eşimin ofisine he rgün ziyarete gider kadını keserdim :D
Gidip sohbet edip bir kaç güzel söz söyle bana derdim
Alt tarafı sekreter. Evliysem başkasına bakmam ben. Ama daha çok var evliliğe =D
Rakip olarak bile gormem :)
ne desem boş.
Sexapalite tavan yapmış. Görsel olarak bile bakmak yeter derim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar